💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدات شم اهان مطبش هفت تیر روزای شنبه ویکشنبه وسه شنبه مطب هستش شمارش تواینترنت هست بیمارستانم توکلینیکش هست ولی برای خانمای باردارولی من چون اونجارایمانم بودمیرم حالم بدمیشه همش فکرمیکنم بچم اونجاست ازحال میرم براهمین اونجانمیرم یه خوبی که داره رئیس بیمارستان همه خیلی ازش حساب میبرن اره بری تحت نظرش مطمئن باش به نتیجه میرسی امشب کلی دلداریم دادکه اتفاق میفته هیچکس نمیتونه جلوشوبگیره ولی متاسفانه من بجای دیدن آینده هنوزتوپنج ماه پیش موندم وچشمم دنبال اونی که رفته
ببخشید من اشتباه متوجه شدم فکر کردم حرکات تو شکم رو میگی... عزیزم نمیخوام برات یاد اوری بشه اذیت بشی ...
خواهش میکنم عزیزم روزی ۱۰ بار اون لحظه میاد جلوی چشمم. بچه اای من هر دو شون زنده به دنیا اومدن و در حد چند ثانیه جون داشتن. ووووووای فقط دوست دارم بمیرم. بخاطر پسرم این روزها رو دارم تحمل میکنم.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
اره عزیزم زمان میبره که کمی بهتر شی... خدا کمکت میکنه... دعات میکنمعزیزم.. انشالله هر چی اتفاق خوبه ...
ممنونم عزیزم
وای نگوخدانکنه منم روزی هزاربارآرزوی مرگ میکردم دنبال خودکشی بودم ولی زنده موندم الانم تنهایه امیددا ...
من اگه پسرم نبود راحت اصلا این روزها دووم نمی آوردم. انشاءالله نی نی ماهتو بزودی بغل بگیری.
سلام به همه واقعا ممنونم از همگی 😘😘😘😘😍😍😍 انشاالله این ماه کلی بارداری داشته باشیم
به شوهرم گفتم بی بی چک خراب بود فک کنم باردار نباشم گفت خوب چه بهتر نکنه باردار باشی یکم صبر کن
حالا دو سه روز دیگه باز بی بی میزنم چون میگن بعد ۵ دقیقه حساب نیست
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ازتون ممنومم برام خوشحال شدیم واقعا خوشحال 😘😘😘😘😘شدم از تبربکاتون معذرت میخام یکی یکی جواب ندادم🙏🙏🙏