2777
2789
انشاءالله بخیر بگذره اگه نباشه منم خیلی خوشحال میشم چون جمله ۳ سقط مکرر مثل پتک رو سرم خراب میشه. من ...

عزیزم تهرانی بیاپیش دکترمن خیلی خوبه خیلی شلوغ خیلی تعریفشوشنیدم 

عزیزم تهرانی بیاپیش دکترمن خیلی خوبه خیلی شلوغ خیلی تعریفشوشنیدم 

آره عزیزم تهرانم اسمش چیه؟ مطبش کجاست؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی انشا...

عزیزم زایمان برای دفع بچه منظورم بود دخترم تو ماه ۴ بارداری فوت شد.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
الهی...😢😢😢😢۲۴ هفته بودی یا ۱۸ ؟؟چون نمیدونم به ترتیب نوشتی یا نه؟؟،

این دفعه ۱۸ هفته. خیلی خیلی بد بود هنوز تکوناش بعد از زایمان یادمه. دخترم جلو چشمم پرپر زد.

عزیزم زایمان برای دفع بچه منظورم بود دخترم تو ماه ۴ بارداری فوت شد.

پس ۱۸ بودی... الهی عزیزم... این روزا خیلی برات سخت میگذره..‌. پیاما بچه ها رو خوندی و کم‌و لیش باهاشون آشنا شدی هممون همدردیم و این روزا رو از سر گذروندیم... به تاپیک‌سر بزن... امیدت بخدا باشه ماهم واست دعا میکنیم .. انشالله زودتر توان جسمی و روحیتو بدست بیاری.. خدا کمکت کنه🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

باران والا شوهرت جرات نمیکنه وگرنه خیلی اهل دله 

نه بابا، شوهرم یه مشکل داره و اون اینه که بلد نیست نحوه درخواست کردن رو و از طرفی تنبله،

اون هم چند باری میخواست این کار رو کنه، گذاشت وقتی من خواب بودم آمد توی تخت، من هم پاچه اش رو گرفتم.

آخه من خیلی خوابم سبکه و اگه بیدار بشم، راحت نمیتونم بخوابم  از زرفی هم هر روز ساعت ۶ صبح بیدار میشم و میرم سر کلاسهام و بعد دانشگاه و غروب برمیگردم خونه، تازه بعدش غذا و کار خونه ام هست. 🙈🙈

این دفعه ۱۸ هفته. خیلی خیلی بد بود هنوز تکوناش بعد از زایمان یادمه. دخترم جلو چشمم پرپر زد.

منم حتی الان گاهی حس میکنم‌تو شکممه و تکون میخوره... الهی بمیرم حال الانتو کامل درک میکنم... صبور باش عزیزم...😢😢😢😢😢

پس ۱۸ بودی... الهی عزیزم... این روزا خیلی برات سخت میگذره..‌. پیاما بچه ها رو خوندی و کم‌و لیش باهاش ...

آره تاپیک رو تا یه حدی خوندم از ته قلبم میگم کاش هیچ همدردی نداشتم برای همه ناراحت شدم. سعی میکنم دنبال کنم تاپیک رو. به شدت محتاج دعای همه هستم. ممنونم مهربون.

منم حتی الان گاهی حس میکنم‌تو شکممه و تکون میخوره... الهی بمیرم حال الانتو کامل درک میکنم... صبور با ...

خدا نکنه عزیزم. منم اصلا با شرایطم کنار نیومدم هنوز از پله ها که بالا میرم نگراننم که اذیت نشه. خیلی خیلی سخته. فقط باید زمان بگذره تا بتونم کمی باهاش کنار بیام.

آره عزیزم تهرانم اسمش چیه؟ مطبش کجاست؟

دکترمعظمی رئیس بیمارستان پارس دوست خانوادگی عمومه امارکل فامیلمونوداشت کی قندداره کی فشارداره یه خانم بعد۹تاسقط وزایمان پیش ایشون بچشوزاییدورفت اره حتمابرو   خیالت راحت خیلی رسیدگیش خوبه

ببخشید من اشتباه متوجه شدم فکر کردم حرکات تو شکم رو میگی... عزیزم نمیخوام برات یاد اوری بشه اذیت بشی.. هر وقت حالت بهتر شد بیا کامل بگو چه اتفاقی افتاده...البته اگه دوست داری... من پسرم تو شکمم ایست قلبی کرد و زنده بدنیا نیومد...در کنار اینکه بهت میگم‌صبور باش اینم بهت میگم ناراحتیت رو تو خودت نریز ... گریه کن فریاد بزن.. هر جوری که میدونی تخلیه میشی... هر وقت خواستی بیا اینجا بگو خیلی کمکت میکنه با همدردای خودت صحبت کنی و غمت رو بگی... منطورم از صبر اینه که از رحمت خدا نا امید نباشی و تن به مصلحت خدا بسپاری ...😔😔😔😔

منم حتی الان گاهی حس میکنم‌تو شکممه و تکون میخوره... الهی بمیرم حال الانتو کامل درک میکنم... صبور با ...

منم شکمم تکون میخوره میگم ماهکمه اخ که چقدردارم میسوزم هرنفسم اون هیچوقت فکرنمیکردم مادری بشم که داغ بچه دیده واینقدرسخت باشه

دکترمعظمی رئیس بیمارستان پارس دوست خانوادگی عمومه امارکل فامیلمونوداشت کی قندداره کی فشارداره یه خان ...

باشه عزیزم چشم پیش ایشونم میرم. ممنونم