2777
2789
اول باید بگم آفرین به اون قلب مهربون و بزرگت..بعدم انشالله خدا بهت یه فرزند سالم بده علت پر کشیدن ب ...

فدات عزیزم..🤗🤗🤗عزیزم به دوستم هم گفته بودن علت نداره... نه بند ناف مشکلی نداشت نه هیچ مشکل دیگه ی ... فکر کن ۲ روز قبل از زایمان😨😨البته دوستمم خیلی قوی بود یکی دوماه بعد از اون اتفاق خودشو جمع و جور کرد.. و خدا روشکر الان ی پسر ناز و سالم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم شنواست؟

یکی از گوشاش کامل کره یکیش بهش امید هست وقراره بزودی درمانو شروع کنن منتطر بهزیستی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات عزیزم..🤗🤗🤗عزیزم به دوستم هم گفته بودن علت نداره... نه بند ناف مشکلی نداشت نه هیچ مشکل دیگه ی ...

آخی چه روزایی داشته قشنگ میتونم تصور کنم😔بازم الهی شکر که خدا پسرشو برگردوند.منم گفتم خدایا اگر بهم پسر بدی همون اسمی که براش انتخاب کرده بودم میزارم ولی گویا هر کی خواب میبینه میگه دختر دار میشی😁دیگه تصمیم جنسیتش با خداست فقط امیدوارم هیچ کس دوباره تجربه تلخ نداشته باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
هدانا من ندیدم😐😐😐

بمون بزارم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اول باید بگم آفرین به اون قلب مهربون و بزرگت..بعدم انشالله خدا بهت یه فرزند سالم بده علت پر کشیدن ب ...

اره بنده خداااا یعنی ی وقت که شک میکرد بچه حرکاتش کند شده یا ضربه نزده سریع میرفت صدا قلب بچو رو بشنوه شده حتی نصف شبا میرفت بیمارستان... ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر بجشو سالم بدنیا آورد البته فکر کنم کمی زود بدنیا آوردش از بس استرس داشت بچه یک هفته تو دستگاه بود ولی الان استوری گذاشته بچه رو آوردن خونه حال هر دوشون هم خوبه😍😍😍😍

آخی عزیز دلم😢مگه هزینه عملش خیلی بالاست؟

اخه هیچی ندارن فقط درآمدشان یارانه است پدرش پیره 

بهزیستی هم خیلی کم کمک میدن یاهم نمیدن 

خونواده مادریش بیشتر خرجشون میدن

اره بنده خداااا یعنی ی وقت که شک میکرد بچه حرکاتش کند شده یا ضربه نزده سریع میرفت صدا قلب بچو رو بشن ...

خداروشکر خداروشکر  انشالله هیچ مادری داغ بچشو نبینه 

اخه هیچی ندارن فقط درآمدشان یارانه است پدرش پیره  بهزیستی هم خیلی کم کمک میدن یاهم نمیدن  ...

وااای یا خدا مگه با یارانه میشه زنده بمونه!!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخی چه روزایی داشته قشنگ میتونم تصور کنم😔بازم الهی شکر که خدا پسرشو برگردوند.منم گفتم خدایا اگر بهم ...

الهی امین... خدا تصمیم گیرنده ست هر چی میده فقط سالم و صالح باشه و باعث روشنی چشم و دل پدر و مادرش... انشالله تو هم پسر باردار شی چون دوست داری البته همه ما ته دلمون دوست داریم جنسیت قبلی رو باردار شیم منم دلم میخواد پسر باشه.. 😁😁😁ولی بازم به خدا سپردم منم انشالله اگه باردار شدم و پسر باشه اسم فرشتمو روش میزارم...آقا سامی😍😍😍

وااای یا خدا مگه با یارانه میشه زنده بمونه!!

خانواده مامانش خیلی کمکشون میدن 

میدونی دوتا بچه داره یه پسرم داره میگه اصلا بهونه نمیگیره هیچی مثلا نمیگه یه چیز میخام مغازه بگیر برام کلاس دومه ولی مامانشو درک میکنه