💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم.شکر.خوبم بچه ها نیستن! ادینه جان پریناز جان باران جان آذر جان سعیده جان و... 😀😀 ...
خوبی مریم جون ، خونه مامانم هستم امروز عصر خودم اش نذری داشتم مامانمم شعله زرد کلی دعاتون کردم تکتکتون اسم بردم انشالله به صاحب این شب عزیز هممون ساله دیگه فرشتهامون تو اغوشمون باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیز دلم.خوبی؟هر جا هستی دلت شاد باشه و در پناه خدا..وااای ممنونم.انشالله به سلامتی. باور می ک ...
خوبم خدا روشکر... وای با این خواب مو به تنم راست شد... خیلی خوشحال شدم انشالله که بزودی حامله میشی عزیزم... خدا رو شکر که امام حسین بهت نظر کرده عزیز دلم.. خوش به سعادتت... ممنون از دعای خیرت در حق خواهرت الهی آمین.. الهی بزودی دل همه بچه های تاپیک شاد بشه.. و بیایم از شیطنت های نی نی هامون حرف بزنیم🌸🌸🌸🌸🌸
زیارت قبول عزیزم بهش بگو برای منم دعا کنه امشب اقدام میکنم ی سقط داشتم خیلی میترسم
عزیزم کل بچه های تاپیک رو گفتم و دعا کردن ... توکلت به خدا باشه انشالله اقدامت بی بی چکت رو مثبت کنه... اصلا نترس عزیزم خدا کمک میکنه و بچه رو سالم بدنیا میاری..
بچه ها یکی از همکارام که با من حامله بود چند روز پیش بچه ش اومد دنیا ..💃💃💃اون طفلک هم ۲سال پیش موقع زایمان اولش یعنی دوروز قبل از اینکه بره واسه سزارین پسرش تو شکمش آسمونی شد... حدود ۷ یا ۸ ماه بعد اقدام کرد و الان پسرش تو بغلشه اسم همون قبلی رو گذاشت روش.. من باهاش در تماس بودم ولی بهش نگفتم چه اتفاقی واسم افتاده که نترسه. خیلی سخت بود هی پیام میداد پسرت خوبه؟؟کی زایمانته؟؟آخه دکترمون یکی بود.. منم جواب میدادم خوبم پسرم هم خوبه.. هنوزم نگفتم بهش و گفتم نت نمیام زیاد ازم دلخور نشو... ولی باورتون نمیشه چقدر خوشحالم براش حتی ی لحظه هم حسرت نخوردم ... فهمیدم که حالم خیلی خوب شده...خیلی خوشحالم خدا روشکر ..خدا روشکر که دیگه چیزی منو ناراحت نمیکنه و تمام توان و انرژیمو گذاشتم واسه ی بارداری سالم به امید خدا...😀😀😀😀😀
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
آخی عزیزم چقدر چشمای نازی داره!ماشالله..چقدر معصوم و مظلومه نگاهش..😔
خیلللییی