2777
2789
سلام عزیزم.شکر.خوبم بچه ها نیستن! ادینه جان پریناز جان باران جان آذر جان سعیده جان و... 😀😀 ...

خوبی مریم جون ، خونه مامانم هستم امروز عصر خودم اش نذری داشتم مامانمم شعله زرد کلی دعاتون کردم تکتکتون اسم بردم انشالله به صاحب این شب عزیز هممون ساله دیگه فرشتهامون تو اغوشمون باشن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی مریم جون ، خونه مامانم هستم امروز عصر خودم اش نذری داشتم مامانمم شعله زرد کلی دعاتون کردم تکتکت ...

به به!!قبول باشه..چقدر خوب!انشالله سال دیگه این موقع یا با شکم بزرگ داری آشپزی نذری انجام میدی یا بچه بغل😁😀🌺

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام عزیز دلم.خوبی؟هر جا هستی دلت شاد باشه و در پناه خدا..وااای ممنونم.انشالله به سلامتی. باور می ک ...

خوبم خدا روشکر... وای با این خواب مو به تنم راست شد... خیلی خوشحال شدم انشالله که بزودی حامله میشی عزیزم... خدا رو شکر که امام حسین بهت نظر کرده عزیز دلم.. خوش به سعادتت... ممنون از دعای خیرت در حق خواهرت الهی آمین.. الهی بزودی دل همه بچه های تاپیک شاد بشه.. و بیایم از شیطنت های نی نی هامون حرف بزنیم🌸🌸🌸🌸🌸

خوبم خدا روشکر... وای با این خواب مو به تنم راست شد... خیلی خوشحال شدم انشالله که بزودی حامله میشی ع ...

آمین ای پروردگار جهانیان🥀🥀🥀🥀

زیارت قبول عزیزم بهش بگو برای منم دعا کنه امشب اقدام میکنم ی سقط داشتم خیلی میترسم

عزیزم کل بچه های تاپیک رو گفتم و دعا کردن ... توکلت به خدا باشه انشالله اقدامت بی بی چکت رو مثبت کنه... اصلا نترس عزیزم خدا کمک میکنه و بچه رو سالم بدنیا میاری..‌ 

بچه ها یکی از همکارام که با من حامله بود چند روز پیش بچه ش اومد دنیا ..💃💃💃اون طفلک هم ۲سال پیش موقع زایمان اولش یعنی دوروز قبل از اینکه بره واسه سزارین پسرش تو شکمش آسمونی شد... حدود ۷ یا ۸ ماه بعد اقدام کرد و الان پسرش تو بغلشه اسم همون قبلی رو گذاشت روش.. من باهاش در تماس بودم ولی بهش نگفتم چه اتفاقی واسم افتاده که نترسه. خیلی سخت بود  هی پیام میداد پسرت خوبه؟؟کی زایمانته؟؟آخه دکترمون یکی بود.. منم جواب میدادم خوبم پسرم هم خوبه.. هنوزم نگفتم بهش و گفتم نت نمیام زیاد ازم دلخور نشو... ولی باورتون نمیشه چقدر خوشحالم براش حتی ی لحظه هم حسرت نخوردم ... فهمیدم که حالم خیلی خوب شده...خیلی خوشحالم خدا روشکر ..خدا روشکر که دیگه چیزی منو ناراحت نمیکنه و تمام توان و انرژیمو گذاشتم واسه ی بارداری سالم به امید خدا...😀😀😀😀😀

خوبی مریم جون ، خونه مامانم هستم امروز عصر خودم اش نذری داشتم مامانمم شعله زرد کلی دعاتون کردم تکتکت ...

دستت درد نکنه .... مممون که دعامون کردی.‌‌ ..الهی دلت بزودی شاد بشه عزیزم

بچه ها یکی از همکارام که با من حامله بود چند روز پیش بچه ش اومد دنیا ..💃💃💃اون طفلک هم ۲سال پیش مو ...

اول باید بگم آفرین به اون قلب مهربون و بزرگت..بعدم انشالله خدا بهت یه فرزند سالم بده

علت پر کشیدن بچش چی بود؟

خدا رو شکر که دلش شاد شد.طفلک چقدر بارداری پر استرسی داشته

مریم جان هستی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بیا عزیزم دختر کوچلو که گفتم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
آخی عزیزم چقدر چشمای نازی داره!ماشالله..چقدر معصوم و مظلومه نگاهش..😔

خیلللییی