2777
2789
پاک سرشت عزیز اونقدر کمرم شکسته اونقدر ناامیدم که توان بیانش رو هم ندارم من ندیده بودم کسی رو احیا ...

چقدر این چراها برای من آشناست.خدا قسمت هیچ مادری نکنه این شرایط غمناک رو😭😭😭از خدا میخوام یه خاطره خیلی خوشی برات به زودی به ارمغان بیاره که این چراها به کمرنگترین خاطره تلخ زندگیت تبدیل بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..خدا واسه هیچ مادری چنین تصویری نخواد ..که خودش زنده باشه و بچش

سلام متاسفم که شما هم مثل من شاهد این تصویر بودی اما با خواست و حکمت خدا نمیشه جنگید باید تسلیم اراده خدا باشیم.ان شاءالله که خدا خودش دری رو به روی شما و همه ما باز کنه

ممنون عزیزم  به قول السا جون از خدا برای شادی هممون معجزه می خوام امروز به مامانم می گفتم هیچ ...

منم اوایل که پسرم آسمونی شده بود خیلی مامان بابام رو اذیت کردم طفلیا خیلی غصه منو میخوردن و همچنان نگران من و زندگیمن کاش پیش اونا حداقل خویشتندار و محکم باشیم تا با دیدن رنجمون اذیتشون نکنیم بخودی خود ناراحتن مطمئنا غصه شون اگه بیشتر از ما نباشه کمترم نیست 

کاش قبربچه منم بودباهاش حرف میزدم اروم میشدم هیچی ازش ندارم جزیه تخت وکمدکه میشینم پاتختش لالایی میخ ...

واقعا سخته مهراجون اینکه هیچ نشونی از عزیزت نداشته باشی ا😢😢😢 اما بازم با دخترت حرف بزن هر وقت دلت گرفت دلت تنگ شد اون صداتو میشنوه از حالت خبرداره

♥️♥️♥️♥️♥️♥️سلام بچا خوبین؟میشه یه راهنماییم بکنین

من ۱۸مرداد زایمان کردم.۱۱شهریور پری شدم تا۲۱شهریور.پری بعدیمم۱۴مهر بود تا۲۰مهر.من تخمک گذاری این ماهم کی هس؟؟؟؟؟

امروز رفتم پیش پسرم وازش خواستم براتون دعا کنه   گفتم باران ومامان السا تو غربتن از خدا بخواه ی ...

ممنون هدانا جون.ان شاءالله خودتم خیلی زود دلت آروم بگیره و به یه نعمت دیگه شاد بشه 

بچه هاخوبی بدی دیدیدحلالم کنید به فکرهمتون هستم وازش میخام هممون بزودی مامان شیم وماماناهم براحتی فا ...

مهرا جان نائب الزیاره ما هم باش و خیلی دعامون کن .منم خیلی دوس داشتم برم قسمتم نشد.شک نکن که امام حسین حاجتتو میده