2777
2789
من که دیگه امیدی ندارم عزیزم  نه سنم کمه نه شوهرم راضی میشه  نه خدا کمکم میکنه  اخ ...

من چی بگم همش توخونم به شوهرم نمیتونم حرف بزنم به مامانم نمیتونم قلبم دردمیکنه جرات ندارم بهشون بگم نگران شن ناامیدای خداتوجوونی پیرشدم

ایجهان خودت رو با خانواده ات سرگرم کن  خانواده آدم همیشه پشتش هستن  کاش منم خانواده ام پ ...

چشم گلی هر روز خدا رو شکر می کنم 

چند شب اول بعد زایمان خواب بد میدم و تو خواب جیغ میزدم و گریه میکردم یه شب خواهرم داشت ارومم میکرد گفت تو داری با خدا لج میکنی خداست دلش خواست بهت داد حالا خواست گرفت، خیلی راحت میتونه جون ماها رو هم بگیره

اینو که گفت خیلی ترسیدم بعد شکر کردم اگه یک کدوم از همون اعضای خانوادم برن چطور تحمل کنم. کلی از خدا معذرت خواستم و شکر کردم. بعد اون شب شکر خدا دیگه کابوس ندیدم.

السا جون نمیدونم کجایی گلم ولی عزیز خوانواده هر جا هم باشن، فقط باشن و سالم باشن عزیزم بقول خودت تنها پشتیبان همونان.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم گلی هر روز خدا رو شکر می کنم  چند شب اول بعد زایمان خواب بد میدم و تو خواب جیغ میزدم و گری ...

بمیرم برات برای توکه تازه هست میفهمم چه حالی داری زودسروپاشوکه باردارشی نه مثل من که بعد۳ماه هنوزنشده خودمم فکرمیکنم ازاعصاب داغونمه

من که دیگه امیدی ندارم عزیزم  نه سنم کمه نه شوهرم راضی میشه  نه خدا کمکم میکنه  اخ ...

نه من هنوزم باور دارم خدا غیر ممکن رو ممکن میکنه حداقل تا الان

بمیرم برات برای توکه تازه هست میفهمم چه حالی داری زودسروپاشوکه باردارشی نه مثل من که بعد۳ماه هنوزنشد ...

عزیزم تو هم احساس میکنم بهتر شدی 

شایدم اینجا داری وانمود میکنی ولی حتی اگه وانمود هم باشه بازم نتیجه بخش هست 

سعی کن اینقدر نگی من مشکل بارداری دارم بخدا در هر ماه ۲۵٪ شانس برای یک زوج کاملا سالم هست که بچه دار بشن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بمیرم برات برای توکه تازه هست میفهمم چه حالی داری زودسروپاشوکه باردارشی نه مثل من که بعد۳ماه هنوزنشد ...

خدا نکنه عزیزم، راستش به پسرم که فک میکنم می خوام هر چه زودتر اقدام کنم خیلی دلم تنگ شده براش برای لگدای توپولوش، پاشنه پاش که همیشه تو پهلوم فرو میکرد، الهی مامان فداش میشد، اما به واقعیت زندگی که میرسم باید بیشتر وقت بدم بخودم

نه من هنوزم باور دارم خدا غیر ممکن رو ممکن میکنه حداقل تا الان

من منظورم برای خودم بود 

برای من غیر ممکن هست 

اگه خدا میخواست بهم بچه بده دیگه یکی از اونا رو نگه میداشت 

بگه برای من یک آرزوی محال شده حتی همون اقدام و حاملگی دیگه چه برسه به بچه سالم بدنیا آوردن 

خدا نکنه عزیزم، راستش به پسرم که فک میکنم می خوام هر چه زودتر اقدام کنم خیلی دلم تنگ شده براش برای ل ...

اگه زایمان طبیعی بودی سه ماه کافیه عزیزم 

من منظورم برای خودم بود  برای من غیر ممکن هست  اگه خدا میخواست بهم بچه بده دیگه یکی از ا ...

منم برای شما هم گفتم دوستم

مطمئنم خدا می خواد نگران نباش خودش هست

من دیدم که میگم

خدا نکنه عزیزم، راستش به پسرم که فک میکنم می خوام هر چه زودتر اقدام کنم خیلی دلم تنگ شده براش برای ل ...

انشالله خدا دوباره بهت یک پسر دیگه میده 

ولی من برخلاف بچه ها اعتقادم اینه اونا همون فرشته ها نیستن که برمیگردن اون بچه ها جسم و روح منحصر به خودشون رو داشتن و رفتن و دیگه هم برنمیگردن فقط خواهر و برادرهاشون هستن که برمیگردن تاروح ما رو التیام ببخشن با وجودشون .