2777
2789
وااای خب همسرش وازکتومی کنه یا خودش قرص بخوره..بارداری و سقط پشت سر هم واسه سلامتیش بده.بعدم سقط خیل ...

مری جون کی میری مسافرت ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مریم ۱۹۸۳ و ابوالفضل جون ، باران دنیا جون، مریم و ارسام جون، مامان اراد ادینه جون، هدانا و فرشته جون ...

فدات مهربون👄منم به نیت همه عزیزان خوندم و سر نماز همگی رو دعا کردم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣ایشون باید نوع کاندومش رو عوض کنه😁 احتمالا جنس به درد نخور و ارزون میخره😆😆واای دارم میخندم ...

والا بخدا اذیتش میکنم میگم باید واسه شوهرت با برزنت کاندوم درست کنن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نمیدونم بخدا وقتی تعریف میکنه با اب تاب چه اتفاقی افتاده مردم از خنده خدایی واسه ما فیک و چینیه ، گف ...

خوشبحالشون عجب تخمک و اسپرمی دارن 

واقعا جنسش اصل اصل هست 

دوستت رحمش رو هوا اسپرم رو میزنه ایول 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من امروز بعد از مدتها رفتم بیرون البته یک جلسه کاری بود یکی از همکارها یک مرتبه گفت قبل از شروع بحث ...

نه عزیزم خیلی طبیعیه.تازه خبر خوبیه چون نشون میده حالت داره بهتر میشه به لطف خدا و داری دنبال یه نور میگردی..حتما قوی و با ایمانی..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من واقعا دلم می‌خواد این ماه اقدام کنم  شوهرم فقط میکشم اگه اسم اقدام و حاملگی ببرم  &n ...

هنوز نگفتی اذر جون ، بهش بگو خدارو چه دیدی شاید راضی شد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم