2777
2789

الساجان ازخداسرنمازام میخام بتوسه قلوبده مثل خواهرم راحت شی یهوهمیشه جلونظرمی غمت نباشه همسایه ما۴۵سالگی یه پسراورد۴۷سالگی هم یکی دیگه امیدداشته باش فقط روشوهرت بایدکارکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الساجان ازخداسرنمازام میخام بتوسه قلوبده مثل خواهرم راحت شی یهوهمیشه جلونظرمی غمت نباشه همسایه ما۴۵س ...

مرسی عزیز دلم 

من دوقلو خیلی دوست دارم ولی رحمم ضعیفه نمیکشه 

همون یکدونه رو هم بده تا آخر عمر شاکرش هستم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بیا جون بچه ات رو چرا از دست دادی ؟ 

متاسفانه من حافظه ام افتضاحه و همش یادم میره 

انشاله که خدا بزودی بهت بچه میده 

بیا جون بچه ات رو چرا از دست دادی ؟  متاسفانه من حافظه ام افتضاحه و همش یادم میره  ...

السا جان اگه منطورت من بودم زود بدنيا اومد هفت ماهه و قلبش دوام نياورد جالبه كه اكو قلب جنين هم قبل از به دنيا اومدنش خوب بود البته تو دستگاه بود

همه چي داشت خوب پيش مي رفت يهو ورق برگشت

هميشه از خدا مي خوام خدايا اگر به كسي فرشته اي دادي و بهشون نشون دادي سالم بده و با عمر طولاني

من خيلي سوختم يك لحظه از جلوي چشمام نميره

السا جان اگه منطورت من بودم زود بدنيا اومد هفت ماهه و قلبش دوام نياورد جالبه كه اكو قلب جنين هم قبل ...

واقعا آدم بچشو ببینه و از دست بده خیلیییی سخته 😔😔😔.منظورم این نیست کسایی که بچشون و ندیدن برای اونا سخت نیست..ولی دیدنش و از دست دادنش خیلی سخته..من که عکسش و می بینم جیگرم آتیش میگیره 😔😔😔

یه دوستم زنگ زد امروز میخواد سقط عمدی کنه میگه میتونی به خواهر شوهرت بگی برام کاری کنه گفتم نه عزیزم ...

وااای خب همسرش وازکتومی کنه یا خودش قرص بخوره..بارداری و سقط پشت سر هم واسه سلامتیش بده.بعدم سقط خیلی گناه داره 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دوستای گلم میدونم سخته براتون ولی افسوس گذشته رو خوردن کمکی بحالتون نمیکنه به اینده امیدوار باشین خدا تنهامون نمیزاره، مثبت فکر کنید نمیشه نمیتونم و ... فعل های منفی رو بزارید کنار خدا صدای هممونو میشنوه و بوقتش جوابمونو میده، یخورده روحیتونو خوب کنید انشالله در اینده نزدیک میخواین مامان شید و این دفعه یک بارداری سالم و خوب تجربه کنید وهمه اینا مستلزم اینکه خودتون سالم سلامت باشین چه روحی چه جسمی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه اولش دانشگاه میرفتیم تازه یکماه بود ازدواج کرده بود با کاندوم باردارشده بود میگفت سوراخ بوده دوم ...

🤣🤣🤣ایشون باید نوع کاندومش رو عوض کنه😁 احتمالا جنس به درد نخور و ارزون میخره😆😆واای دارم میخندم به سرم نیاد صلوااات

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
السا جان اگه منطورت من بودم زود بدنيا اومد هفت ماهه و قلبش دوام نياورد جالبه كه اكو قلب جنين هم قبل ...

اره عزیزم منظورم با شما بود ببخشید اسمت رو اشتباه تایپ کردم اولش تایپ نشد 

اخ عزیز دلم چقدر ناراحت شدم اره واقعا سخته کسانی که فرشته اشون رو میبینن همیشه توی ذهنشون می مونه 

انشالله خدا بهت بزودی یک بچه سالم بده 

بارداری بعدی باید چیکار کنی سرکلاژ لازم داری ؟ چرا زودرس شدی ؟

وااای خب همسرش وازکتومی کنه یا خودش قرص بخوره..بارداری و سقط پشت سر هم واسه سلامتیش بده.بعدم سقط خیل ...

نمیدونم بخدا وقتی تعریف میکنه با اب تاب چه اتفاقی افتاده مردم از خنده خدایی واسه ما فیک و چینیه ، گفتم شوهرتو بفرست بانک اسپرم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم