2777
2789
نه عزیزم دو ساله که از دیت دادمش ولی هنوز بچه ندارم

تنها جون بچه ات بدنیا اومده بود یا توی بارداری از دستش دادی ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیزم خدا شاهده من با عشق از دخترم نگهداری میکنم هیچ خسته نیستم ولی وقتی میبینم از حال میره لاغر ووض ...

میدونم چی میگی منظور منم از خستگی همین بود وگرنه قطعا تو از دخترت کم نمیذاری اصلا مگه میشه مادر باشی و کم بذاری از بچه ت.وای واقعا سخته مثل من که چقد ناراحت میشدم اما کاری از دستمون بر نمی اومد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت نمیاری یا ن 

منم یه سال درگیر آزمایش و این حرفا بودیم چیزی پیدا نشد یه سالم هست که هنوز نشده استرس زیاد دارم و همین باعث شده که بچه دار نشم

تنها پسرش دو سال و نیمه بوده ک از دست داده الهی بمیرم برا پسر کوچولوش

ای وای خدای من چقدر اینجا مامان های دلشکسته زیادن که فرشته هاشون رو بعد بدنیا اومدن از دست دادن 

انشالله خدا جای صالح کوچولو رو برات پر کنه بزودی عزیزم 

بخدا میدونم درد شما چندین برابر منه 

برای شمارهای که فرشته هاتون توی آغوشتون اومدن و باهاشون خاطره دارین دعا میکنم زودتر از همه مادر بشین و خدا بهتون صبر بده 

تنها جون بچه ات بدنیا اومده بود یا توی بارداری از دستش دادی ؟ 

بدنیا اومده بود دو سال و دوماهش بود وای بخدا هیچ مشکلی نداشت ماه بود بچم همه چیزم خوب بود نمیدونم یهو چی شد اصلا

الهی عزیزم چقد سخت منم تلخ ترین خاطره ام از شب فوت پسرم بود بمیرم برا دلش

خیلی متاسفم که شما هم درد از دست دادن پسرت رو کشیدی هم درد اینکه دخترت درمان پیدا کنه 

خدایا به بزرگی خودت دل این مادر عزیز رو شاد کن 

شما از بچتون هم ازمایش ژنتیک گرفتین

آره عزیرم آزمایششو از طریق بیمارستان پارس فرستادیم آلمان کبد پسر من مشکل داشت که ژنش تو آزمایشای ما پیدا نسد و دکترا میگن نمیدونیم چی شده

بدنیا اومده بود دو سال و دوماهش بود وای بخدا هیچ مشکلی نداشت ماه بود بچم همه چیزم خوب بود نمیدونم یه ...

اخ الهی بمیرم برای دلت 

دو ساله و نیم یک دنیا خاطره داره آدم با بچه اش 

اخ خدا جون خودت به این مادرهای عزیز کمک کن و فرشته سالم عطا کن 

آفرین مریم جون چقدر خوب  من یک زمانی خیلی اعتقاداتم زیاد بود هر شب دعای توسل و فرج و این چیزا ...

نمیدونم چی بگم چون جای تو نبودم که خیلی سختی کشیدی پس به خودم اجازه نمیدم هیچی بهت بگم.. امیدوارم دوباره خداوند یه ذره ای ناچیز ناچیز ناچیز از نور خودشو دوباره به قلبت بفرسته متحول میشی.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اخ الهی بمیرم برای دلت  دو ساله و نیم یک دنیا خاطره داره آدم با بچه اش  اخ خدا جون خودت ...

آره آذر جون یه دنیا خاطره خنده هاش بازی کردنش وای وقتی یادم میفته دیوونه میشم چقدر وابستش بودم کی میگه خاک سرده ! هر روز بدتر از دیروز میشم و دلتنگتر فقط دارم باهاش کنار میام