2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه موردم نادره.نه قبل بارداری کبدم مشکل داشته و نه حتی بعد زایمان.آزمایش و سونوگرافی و .. اصلا کبدم ...

خدا خیلی دوست داشته که خودت سالمی.  ازدوستان من کسی بود که هم خودش هم بچه اش فوت شدن. اونم توی ماه7ام. 

واای زهرا جان من برعکس تو و باران جان که میگین یه کوچولو ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشید ،زرنگی تخمدا ...

نه اینجوریش خوبه نه اونجوری   من تپلی شدم گرفتم لاغر ک میکنم میره تو هم برو حتما چک کن اینجوری برات خوب نیست عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خوبی مریم جون،گل پسرت چطوره؟ جز اینم از شما انتظار نمیره مگه میشه برای یه کار خوب وقت نذاری با شناخت ...

ممنونم سمیرا خانم گل..باور می کنی من یه زمانی میگفتم اصلا امام زمان وجود نداره همه اینا الکیه و سرکاریه ..ولی نمیدونی با یه نفر آشنا شدم که عارف وارسته ای هست و اون بهم چیزایی گفت و نشون داد که عاشق آقا امام زمان شدم جوری که شبا قبل خواب تا ۱۰۰ تا صلوات واسش نفرستم نمیخوابم.انقدر از اون زمان تو زندگیم از ایشون معجزه دیدم و خطرها رو ازم دور کرده در حالی که اصلا مومن نیستم حتی حجاب هم ندارم ..

عاشقانه دوسش دارم چون حتی یارانش رو به خوابم میفرسته😢😢ای کاش میتونستم تعریف کنم ولی گفتن نباید تعریف کنم..باید آقا رو درک کرد تا بفهمیم که چقدر مهربونه..

اول هر دعاییت بگو آقا اول سلامتی و ظهورتو میخوام بعد حاجت خودمو ببین وساطت میکنه پیش خدا معجزه اش رو میبینی ولی متاسفانه خیلی مظلومه چون از نامش دارن سواستفاده میکنن..

سمیرا جان با خودت عهد کن هر شب قبل خواب ۱۰۰ تا صل ات براش بفرستی باهاش حرف بزن ببین تو زندگی چجوری عین پدر هواتو داره بخدا بغض می کنم اینا رو تایپ می کنم..

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
قطعا ک برای خدا کاری نداره اما من کم طاقت شدم

نه عزیزم خسته نشو کم طاقت نشو خدا بزرگه میدونم خیلی سخته من کشیدم اما الان بخاطر خستگیام خودمو سرزنش میکنم بسپار بخدا برای اون کاری نداره شفای همه بیمارا بدست خواست ان شاءالله که بحق امام حسین دخترت سلامتیشو بدست بیاره از صمیم قلبم براش دعا میکنم چون با پوست و گوشت و استخونم میفهم مریضی بچه و خستگی یعنی چی.الان دعای خودت از همه ما گیراتره درای رحمت خدا بخاطر بچت بروی شما بازه.ببخش طولانی شد دلم گرفت یهو یاد خودم و پسرم افتادم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
خدا خیلی دوست داشته که خودت سالمی.  ازدوستان من کسی بود که هم خودش هم بچه اش فوت شدن. اونم توی ...

وای چه وحشتناک بخاطر کبد 

خدا منم مشکوکم به مشکل کبدی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خدا خیلی دوست داشته که خودت سالمی.  ازدوستان من کسی بود که هم خودش هم بچه اش فوت شدن. اونم توی ...

بله عزیزم فقط و فقط لطف و محبت خدا بود.همیشه شاکرم و از دست دادن پسرمم امتحان خدا میدونم و مطمئنم هرگز دیگه اتفاق نمیوفته فقط میخواست بدونه من از عشقش و بندگیم لاف میزنم یا نه! و هنوزم شاکرم یا نه!! خدا رو هزاران مرتبه شکر هر چه بخواد تسلیمم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنونم سمیرا خانم گل..باور می کنی من یه زمانی میگفتم اصلا امام زمان وجود نداره همه اینا الکیه و سرکا ...

وای چقدر عالی مریم جون منم من بعد همینکارو میکنم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنونم سمیرا خانم گل..باور می کنی من یه زمانی میگفتم اصلا امام زمان وجود نداره همه اینا الکیه و سرکا ...

آره اماممون خیلی تنهاست.منم ایشونو خیلی دوس دارم واقعا حواسش بهمون هست وقتایی که دلم میگیره خیلی باهاشون حرف میزنم ان شاءالله بزودی با ظهورشون همه مشکلات حل بشه و همه بچه های مریض خوب بشن.حتما اینکارو میکنم ان شاءالله که بواسطه دعای ایشون مشکل همه مون حل بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...