2777
2789
ممنون.ان شاءالله به همه مامانای رنج دیده اینجا.برای شما هم از خدا آرامش میخوام خدا خودش ان شاءالله ت ...

ممنون عزیزم ..از خدا میخام به تموم مادرای این گروه یه بچه سالم هدیه بده.و پسرم و برام حفظ کنه.وآرامش برای همه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا بهت یک صالح دیگه میده عزیزم 

ممنون.امیدم بخداست.ان شاءالله خدا به شما هم آذر جون یه فرشته ناز میده و تا سال بعد روز کودک دیگه غصه نخوری و یه جشن سه نفره بگیرین

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
دوستان یه پیشنهاد دارم جایی خوندم که گفته شده فرج و گشایش کار شما در فرج امام زمان است اگه موافقین ب ...

من که با کمال میل میپذیرم..ولی بازم تابع نظر دوستانم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من که با کمال میل میپذیرم..ولی بازم تابع نظر دوستانم

خوبی مریم جون،گل پسرت چطوره؟ جز اینم از شما انتظار نمیره مگه میشه برای یه کار خوب وقت نذاری با شناختی که از شما پیدا کردم.ان شاءالله که خدا حاجتتو و بقیه دوستانو بده

کاش میشد باید برم.چکاپ و ازمایش و عکس رنگی بعدم تنبلی تخمدان دارم کمی میترسم دیر باردار بشم اونم با ...

واای زهرا جان من برعکس تو و باران جان که میگین یه کوچولو ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشید ،زرنگی تخمدان گرفتم😁از بعد زایمان فاصله پریودهام ۲۲ روز بعد ۱۷ روز بعد ۱۸ روز بوده!! کیست و فیبروم و پولیپ مطمئنم ندارم چون سونوگرافی دادم..به نظر خودم مشکل از هورمون هام باشه.اینجوری کم خونی میگیرم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنون.امیدم بخداست.ان شاءالله خدا به شما هم آذر جون یه فرشته ناز میده و تا سال بعد روز کودک دیگه غصه ...

وای خدا یعنی میشه 

امسال روز دختر فهمیدم نی نی ام دختره اینقدر خوشحال بودم هر کی عکس و فیلم از دخترش میذاشت توی اینستا من با خوشحالی لایک میکردم میگفتم سال دیگه منم عکس و فیلم دخترم رو روز دختر میذارم برای همه 

ولی خوب نشد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
واای زهرا جان من برعکس تو و باران جان که میگین یه کوچولو ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشید ،زرنگی تخمدا ...

نگران نباش چیزی نیست منم یه دوره ای اینطور شدم دکترم گفت هم از استرس و اعصاب میتونه باشه هم از کار یا ورزش زیاد و سخت و یا بهم خوردگی هورمونها که البته برای من هم استرس و هم هورمونهام بود

وای خدا یعنی میشه  امسال روز دختر فهمیدم نی نی ام دختره اینقدر خوشحال بودم هر کی عکس و فیلم از ...

انشالله عزیزم چرا که نشه کار نشد نداره 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
آذی جونم سلام.چه ژانری بیشتر دوست داری؟

درام بیشتر دوست دارم 

میخواستم شبی که ماه کامل شد رو ببینم هر چی سرچ کردم آنلاین هیچ سایتی نداشت ببینم 

البته عاشق فیلمای ترسناکم ولی الان شوهرم نیس میترسم ببینم  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

عزیزم سلام منم دو تاداز بچه هام فلج مغزی شدن شما چیکار کردی بچه بعدیت سالم شد بیا ب منم بگو شاید ی راهی برام پیدا شد

😆