2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا بگو این کارا رو نکن 

فکر میکنه من ذوق میکنم دوس دارمم دلم میره براشون ولی وقته خودم نمیتونم داشته باشم اعصابم میریزه بهم میگم پیش خودش فکر بچه میکنه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فکر میکنه من ذوق میکنم دوس دارمم دلم میره براشون ولی وقته خودم نمیتونم داشته باشم اعصابم میریزه بهم ...

اخی بنده خدا 

زودتر برو اقدام بابا  نترس اصلا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اخی بنده خدا  زودتر برو اقدام بابا  نترس اصلا

کاش میشد باید برم.چکاپ و ازمایش و عکس رنگی بعدم تنبلی تخمدان دارم کمی میترسم دیر باردار بشم اونم با یه لوله اه البته ۳ بار شدمم خو تا ببینم خدا جی میخاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام شب همگی خوش.دوستان چه کار خوبی کردید (ختم سوره فجرو میگم) ان شاءالله که به زودی تا تموم شدن این ختم همه به حاجتشون برسن.منم امشب خوندم.ان شاءالله خدا فرزندانی سالم صالح و زیبا عطا کنه به الهام جون و اگه مصلحت بود یه دختر ناز مثل فرشته آسمونیش بده.من یه مدت درگیر کارام بودم و یه چند صفحه رو هم خواننده خاموش بودم خدا رو شکر که برا لحظه ای هم که شده خندید.امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه و هر چه زودتر به خواسته دلتون برسین

من جمله تو بودم و نمی دانستم...