2777
2789

دوستان یه پیشنهاد دارم جایی خوندم که گفته شده فرج و گشایش کار شما در فرج امام زمان است اگه موافقین بعد قرائت سوره فجر دعای فرج امام زمان بخونیم(الهی عظم البلا...)البته من امشبم خوندم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شب همگی خوش.دوستان چه کار خوبی کردید (ختم سوره فجرو میگم) ان شاءالله که به زودی تا تموم شدن این ...

اخی عزیزم سرت رو با پسرت گرم کن 

خدایی فکر کنم پس من خیلی پوست کلفتم بین شما با شکست هایی که داشتم و اینکه اصلا شوهرم راضی به اقدام و بچه دار شدن دوباره نیس بازم دلمو الکی خوش کردم شاید یک راهی پیدا بشه بچه دار بشم 

عزیزم پسر به اون نازی داری حسابی باهاش برو بیرون تفریح حال هر دوتون خیلی خوب میشه انشالله بزودی هم باردار میشی و پسرت برمیگرده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
راستی من اسمم سمیرا ست دوس داشتین اسممو بگین.امیدوارم به این لیست دیگه کسی اضافه نشه

سمیرا جون بیشتر بیا توی جمعمون خوشحال میشیم 

دوستان یه پیشنهاد دارم جایی خوندم که گفته شده فرج و گشایش کار شما در فرج امام زمان است اگه موافقین ب ...

قبول باشه عزیزم 

من تابع بچه های دیگه هستم هر چی اونا بگن 

به قول امضاي السا جون بايد معجزه بشه تا اين  دل  دل بشه

برای من که واقعا باید معجزه اتفاق بیفته تا دل هزار تیکه ام دوباره دل بشه 

اخی عزیزم سرت رو با پسرت گرم کن  خدایی فکر کنم پس من خیلی پوست کلفتم بین شما با شکست هایی که د ...

آذر جون من پسرمو از دست دادم بچه اولم بود دو سال و دو ماهه.اگه پسری داشتم که اینقدر تنها نبودم و بی حوصله

سمیرا جون بیشتر بیا توی جمعمون خوشحال میشیم 

من بطور نامحسوس تو جمعتون هستم (خواننده خاموش) از تایپ خیلی خوشم نمیاد تنبل تشریف دارم. از غصه هاتون ناراحت میشم ولی وقتی حرفاتونو میگین انگار خودم ناراحتیامو میگمو سبک میشم 

برای من که واقعا باید معجزه اتفاق بیفته تا دل هزار تیکه ام دوباره دل بشه 

مطمئن باش معجزه خدا دور نیست و برای همه اتفاق میفته خدا به همه حواسش هست .ان شاءالله به زودی مامان یه نی نی خوشگل و سالم و صالح بشی

وای نمیدونین که چه حسیه وقتی تو دعاهامون اسم پسرم تکرار میشه هم از تکرار اسمش خوشحال میشم هم ناراحت.از شنیدن اسمش صدا کردنش هیچ وقت خسته نمیشم کاش حسرت به دل نمونم و یه صالح دیگه خدا بهم بده

انشااالله که راضی میشه وخدا خودش یه نی نی خوشگل بهت هدیه میده 🙏🙏🙏

ممنون.ان شاءالله به همه مامانای رنج دیده اینجا.برای شما هم از خدا آرامش میخوام خدا خودش ان شاءالله توانتو بیشتر کنه با این درد جوری کنار بیای که برای لحظه ای هم آرامش پسرت بهم نخوره و اگه خواستین دوباره مادری قسمت بشه

وای نمیدونین که چه حسیه وقتی تو دعاهامون اسم پسرم تکرار میشه هم از تکرار اسمش خوشحال میشم هم ناراحت. ...

انشالله خدا بهت یک صالح دیگه میده عزیزم