2777
2789
من رشنه ام فنی مهندسی بوده ..ولی خیلی به روانشناسی علاقه دارم. از نوجونی هم دوست داشتم تو مغزم رفتار ...

اره خیلی خوب حرف میزنین..روانشناسی که من باهاش حرف میزنم یکی از دوستای خواهرم .لطف کرده شماره داده من باهاش حرف بزنم اینجا میرفتم ساعتی ۵۰ هزارتومان ازم می گرفت. خوب حرف زدن و کسی رو آروم کردن خودش یه لطفی ....که خدا نصیب شما کرده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شنیدین میگن بعضی پسربچه ها که بدنیا میان سینه پهلوانی دارن یا نیازی به ختنه ندارن به اصطلاح م ...

پسر من اره چرا مثل اینکه خودشون  ختنه ان ولی بعد باید ختمه بشن البته دوتا پسرم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم میفهمم دقیقا چی میگی..کلا لری بختیاری زبان نیست گویش هست..گفتم به دلم میشینی😙😙پدر بزرگ و ماد ...

خدا رحمتشون کنه... دقیقا منم متوجه حرفاشون میشم تقریبا.. ولی بلد نیستم حرف بزنم🤗🤗🤗

خواهرام و مامانم و عمه هام میگفتن پسرمن اونجوری بود.میگن اینجور بچه ها یا بدنیانمیان یا اگرم بیان زی ...

خرافاته عزیزم خواستن ارومت کنن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به به!!الهی شکر..افرین همینجوری مراعات کن.قدر کبدتو بدون

ممنون عزیزم اره دیگه چربی کم میخورم    💓💓💓

برعکس همسرم اصلا واسش مهم نیست خودش که لاغره ولی ورزش خوشش نمیاد..میگه عجب حالی داری میری باسگاه😁ول ...

واای ورزش عالیه...من چند سالی بدنسازی میرفتم عالی بود هیکلم ولی متاسفانه بعد از ازدواج بی خیال شدم... ولی اون دوران که میرفتم خیلی عالی بود خیلی شادی بخشه...الان با چای سبز و کم خوری و البته پیاده روی سعی میکنم وزنمو پایین بیارم... واسه روحیه ام هم نقاشی و کاردستی خیلی بهم ارامش میده... مینیاتور و سیاه قلم.. 

اره خیلی خوب حرف میزنین..روانشناسی که من باهاش حرف میزنم یکی از دوستای خواهرم .لطف کرده شماره داده م ...

ممنونم از محبتت🌷🌷🌷حتما جلساتتو برو خیلی واست خوبه حرف بزنی و خودتو خالی کنی بعدشم حتما یکم از زایمانت بیشتر گذشت مثلا سه ماه شد برو ورزش کن.اونجا دسته جمعی همه ورزش میکنن شادن میخندن موزیک شاد گوش میدی..حالت بهتر میشه.ببین قربونت بشم با خونه نشستن و گریه کردن اول خودتو نابود میکنی بعدم پسرتو و شوهرتو..

خانم دایی همسرم بچش به دنیا اومد ۲۰ روز بعد پر کشید بچه دومش بود.بعد این انفاق من زنگ زد بهم گفت وقتی پسر دومم فوت کرد انقدر بی تابی میکردم که پسر اولم اون موقع ده ساله بود..گفت پسرمم داغون کردم میگفت اونم پا به پای من گریه میکرد و از افسردگی و بی قراریم رنج میکشید و تو خودش میریخت.گفت اون روزا گذشت و خدا بهم دختر داد و ..ولی اثرات اون روزا الان تو پسر اولم میبینم و هنوزم بهم میگه مامان من نمیبخشمت تو بخاطر بچه دومت که نوزاد بود منو که ده سالم بود اصلا نمیدیدی و همش جو خونه غم و غصه بود میگه پسر اولم میگفت وقتی ناراحت میدیدمت میرفتم تو تختم و فقط زار میزدم ولی نمیگذاشتم تو بفهمی..میگه هنوزم سرکوفت اون روزا رو میزنه..خلاصه حواس و توجهت به پسر اولت باشه قوی باش..الان وقتشه که ببینه مامانش در مقابل ناکامی و سختی زندگی چه عکس العملی نشون میده.. همیشه تو زندگیش یادش میمونه..بچه هامون اون چیزی که ما دوست داریم نمیشن اونچه هستیم عین خودمون میشن..تو وضعیتت با مادرایی که بچه اولشونو از دست دادن فرق داره..اونا هر چقدر گریه کنن بچه ای تو خونه نیست که ضربه بخوره..ولی تو الان سن بحرانیه بلوغ پسرته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
واای ورزش عالیه...من چند سالی بدنسازی میرفتم عالی بود هیکلم ولی متاسفانه بعد از ازدواج بی خیال شدم.. ...

آفرین دختر هنرمند🌺🌺هر کاری که به آرامشت کمک کنه خوبه

ممنونم از محبتت🌷🌷🌷حتما جلساتتو برو خیلی واست خوبه حرف بزنی و خودتو خالی کنی بعدشم حتما یکم از زای ...

ممنون عزیزم.اره میفهم چی میگی ..امسال رفته کلاس هشتم.خیلی پسر آرومی .از اولش همینطوری بود .تمام فامیل بهش میگن آقا ابوالفضل. 

ممنون عزیزم.اره میفهم چی میگی ..امسال رفته کلاس هشتم.خیلی پسر آرومی .از اولش همینطوری بود .تمام فامی ...

خدا واست حفظش کنه.بچه های آروم از این لحاظ آسیب پذیرترن چون تو خودشون میریزن یا یهو میبینی بعدا پرخاشگری شدیدی میکنه.قدر نعمت خدا رو بدون و از خدا سماسگزار باش حتما دوباره درهای رحمت و نعمتشو باز میکنه و بهت یه بچه دیگه میده.تنها صفتی که خدا نداره بخیل بودنه

الان پسرتو ختنه نکردی هنوز؟؟

چرا چند ماه پیش ختنه شد