2777
2789
مریم خانم چه ورزشی میری.؟؟

والا من قبل پسر اولم چندین سال ورزش می کردم فک کنم ایروبیک ۱۸ سالگی شروع کردم بعد دیگه هر جی هوازی بود میرفتم ..چند سال پیش پیلاتس رفتم بعد بادی پامپ رفتم و ..باردار شدم نرفتم.ایندفعه سه ماه بعد زایمانم دوباره شروع کردم دارم بادی پامپ میرم که چربی سوزی داره البته وزنم اصلا بالا نیست ولی خب اونجا میرم حالم خیلی عوض میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین زهرا جان..به شوخی گفتم دست اول یاد یه چیزی افتادم😁 برادرم و خانمش که روسه اواسط آبان دارن میان ...

تو ایران دیگه گیر نمیاد وای بحال خارج و دوست کاتیا جون هر وقت شد تست بکارت از اون یه تیکه لامصب بگیرن بیا با من بحث کن   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیز دلم.. خوبی؟؟شما لطف داری به من😀😀😀والله ساکن اصفهانم ولی اهل اصف نیستم مادرم خوزستانی و ...

سلام عزیز دلم.به به!!تو که رگ و ریشه بختیاری داری!!!

والا من قبل پسر اولم چندین سال ورزش می کردم فک کنم ایروبیک ۱۸ سالگی شروع کردم بعد دیگه هر جی هوازی ب ...

من ۸۳ کیلو شده بودم الان شدم ۶۹ تو این ۴۰ روز ۱۴ کیلو کم کردم.دکنر میگه برو ورزش حالت بهتر میشه 

اره عزیزم یکی بیارم ک از این وضعیت بیام بیرون و دلگرم بشم غلط بکنم حالا حالا اسمش بیارم خاک به سر اگ ...

😁😁😁خوشم میاد روحیه شوخ طبعی داری..تامام😂انشالله با یه تیر دو نشون میزنی..خدا بهت دوقلو میده

تو ایران دیگه گیر نمیاد وای بحال خارج و دوست کاتیا جون هر وقت شد تست بکارت از اون یه تیکه لامصب بگیر ...

😁😁والا بخدا تو ایرانم دختر باکره کمه تو خارحیا دنبال دختر میگرده..پسره خودش اصفهانیه..اصفهانیا سنتی هستن..تهران کمتر پسرا دنبال این حرفان..

من ۸۳ کیلو شده بودم الان شدم ۶۹ تو این ۴۰ روز ۱۴ کیلو کم کردم.دکنر میگه برو ورزش حالت بهتر میشه  ...

ببین بخدا ورزش کنی معجزه اش رو میبینی..اصلا نه به خاطر وزنت به خاطر روحیه ات..بچه های ما که دیگه برنمیگردن پس قرار نیست ما هم خودمونو نابود کنیم دنیا ادامه داره خورشید هر روز صبح طلوع می کنه ..روال زندگی مثل همیشه ست منتظر ناله و گریه منو تو نمیمونه پس خودتو قوی کن انتقامتو از دنیا بگیر

سلام عزیز دلم.به به!!تو که رگ و ریشه بختیاری داری!!!

باور میکنی خودمم نمیدونم چجوریه 😂😂چهارمحالیا لهجه لری ندارن  اصلا لر نیستن ولی بعضی لغات و رفتار و منششون شبیه لرهای بختیاری هست .. کلا خانواده ما لهجه ندارن🤤🤤چون بین لهجه غلیظ آبادانیه مامانم و لهجه چهارمحالی بابام مونده بودیم 😂😂😂بعدشم اصف ساکن شدیم حدود ۲۵ سال پیش..‌ کلا ی چیز عجیب و غریبیم... اگه تونستی لهجه اصف و خوزستانی و چهارمحالی رو ترکیب کنی اون منم🤣🤣🤣🤣🤣

من ۸۳ کیلو شده بودم الان شدم ۶۹ تو این ۴۰ روز ۱۴ کیلو کم کردم.دکنر میگه برو ورزش حالت بهتر میشه  ...

من این بارداری خیلی خوب بود اصلا چاق نشدم بارداری اولم از ۵۷ کیلو ۷۵ کیلو شدم بعد ۹ ماه بعد زایمانم شدم ۵۵ کیلو..ثابت وزنمو نگه داشتم تا بارداری دوم قبل زایمان حدود ده یازده کیلو اضافه کردم ولی خب چون شیر ندادم سنمم بالاتر رفته و سوخت و ساز بدنم کمتر شده یکم کمتر و دیرتز وزن کم میکنم الان ۶۰ کیلو شدم.هدفم رسیدن به ۵۵ کیلوئه البته با ورزش و عضله سازی..مهمتر از اون صاف کردن این شکم لامصبه..میدونم قراره دوباره باردار بشم و چاق میشم ولی نمیخوام چربی ها کهنه بشه و روی هم تلنبار بشه بعدم میخوام ایندفعه با روحیه قوی و بدن سالم باردار بشم..ببین برو ورزش اصلا میبینی همون آدم قبل شدی شاد و پرانرژی

شما هم مثل روانشناسم حرف میزنی ..شما هم درس خوندی عزیزم..

من رشنه ام فنی مهندسی بوده ..ولی خیلی به روانشناسی علاقه دارم. از نوجونی هم دوست داشتم تو مغزم رفتارای دیگران رو تجزیه تحلیل کنم و نوع شخصیتشونو بفهمم اکثرا هم درست از آب درمیومد

باور میکنی خودمم نمیدونم چجوریه 😂😂چهارمحالیا لهجه لری ندارن  اصلا لر نیستن ولی بعضی لغا ...

عزیزم میفهمم دقیقا چی میگی..کلا لری بختیاری زبان نیست گویش هست..گفتم به دلم میشینی😙😙پدر بزرگ و مادربزرگ های من از هر دو طرف بختیاری بودن البته تهران بودن همونجا هم فوت شدند. منم نمیتونم حرف بزنم اما دوستای بختیاری زیاد داشتم میفهمم ..از مامانم بیشتر بلدم😁مامانم که خیلی کم متوجه میشه..

آفرین که به اندامت اهمیت میدی👏👏👏👏

برعکس همسرم اصلا واسش مهم نیست خودش که لاغره ولی ورزش خوشش نمیاد..میگه عجب حالی داری میری باسگاه😁ولی واقعا ورزش کردن آدمو از افسردگی و بیماری جسمی و روحی نجات میده