2777
2789
همرو انجام میدیم انشالله ماری جون گفتن سوره فجر اگر بقیم موافقت کنن ابتدا از قران سوره فجر شروع کنیم ...

شما بچتوتو چند وقته از دست دادین 

ببخشید من یادم رفت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دکترم بار اول بارداریم یه چیزی رو توی خون اندازه گرفت که اسمش یادم رفته و بعد گفت که من پادتن اش رو ...

کدوم کشور هستین؟ اونجا واکسن توکسموپلاز میزنن؟این انگل فقط از راه گربه منتقل نمیشه یعین احتمال انتقالش بیشتر از طریق مصرف گوشت نیم پز و سبزیجان نپخته و یا باغبانی بدون دستکش و اینها هست...و اینکه پادتن تو بدن کسی باشه خیلی کم پیش میاد یعنی اگه قبلا مبتلا شده باشه دیگه مبتلا نمیشه... ولی کلا انگلی نیست که همه رو مبتلا کرده باشه و امار مبتلایان و پادتن دارها زیاد باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آذر جان کجایی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خودتونو ملامت نكنيد

شما اقدامین چند وقته بچتونو از دست دادین علتش چی بود 

ببخشید من دیروز خیلی درگیر بودم نشد بیام  رفته بودم دانشگاه شکایت کنم ازشون بعد هم شوهرم قرار بود امروز صبح زود بره مسافرت درگیر کارهای اون بودم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه هاتو رو خدا هر کی شماره مهرا رو داره زنگ بزنه 

امیدوارم همش دروغ باشه و خواسته یکم شیطنت کنه و ما رو نگران کنه 

بچه هاتو رو خدا هر کی شماره مهرا رو داره زنگ بزنه  امیدوارم همش دروغ باشه و خواسته یکم شیطنت ک ...

خوبی عزیزم چرا با شوهرت نرفتی مسافرت 

والا مثل اینکه جریان مهرا الکی بوده  باران جان گفت بهم درخواست داد 

اون دستمون هم گفتن که بهم پیام دادن دیشب این اتفاق افتاد

خوبی عزیزم چرا با شوهرت نرفتی مسافرت  والا مثل اینکه جریان مهرا الکی بوده  باران جان گفت ...

مرسی عزیزم بد نیستم 

شوهرم با دوستاش مجردی رفتن جمع میدونه بود منم نرفتم 

خدا کنه جریانش الکی باشه  

ای بابا یعنی واقعا خودش داره این پیامک ها رو میزنه !؟ من باورم نمیشه 

مهرا جان اگه داری به عنوان خواننده خاموش اینجا رو میخونی خانم خوب شیطونی رو بذار کنار برگرد تاپیک 

اینقدر هم حساس نباش عزیزم همه اینجا خیر و صلاح تو رو میخوان