2777
2789
ممنونم عزیزدلم انشالله بسلامت زایمان کنی و موقع زایمان برا ماها دعا کن فداتشم

سلامت باشی گلم چشم حتما من از همین الان دعاتون می کنم خواهرمنم پنج سال اقدام ولی باردار نشده الان که اینا رو خوندم میگم مشکلات شما خیلی سخت تر داغ دیدین ان شاا... که اخرین بار بوده وبا خبرای خوب خوشحالمون می کنی  

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام دوستای عزیزم خوبین من که مشکلات فراونی تو این چند وقت داشتم حتی نمیتونستم بیام باهاتون حرف بزنم ...

سلام‌عزیزدلم انشا...باردارشی وبیای خوشحالمون کنی ولی من بعیدمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭 بمیرم برای دلت دختر منم‌‌ همش عاشق شیر بود بعضی اوقات خسته میشدم.....الان یادم میفته میخو ...

😢😢😢هیچی نمیشه گفت کاری نمیشه کرد فقط صبر و آرامش میخوام برای شما.خودم و همه دوستان

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام دوستای عزیزم خوبین من که مشکلات فراونی تو این چند وقت داشتم حتی نمیتونستم بیام باهاتون حرف بزنم ...

سلام ان شاءالله بسلامتی و خیلی زود با خبر خوش بیای باهامون حرف بزنی

منم دقیقا همین فکرا میاد سراغم ولی اینو بدون یه مادر به هیچ عنوان نمیتونه این لحظاتو ببینه نه اینکه ...

کاش بیان به خوابمون حداقل بگن خودشون که راضین تا این عذاب وجدان لعنتی تموم بشه

اخ که بمیرم برات خیلی سخته عزیزدلم

خدا نکنه عزیزم ولی اره خیلی سخت بود و هست.نمیخوام اینو بگم که فکر کنی درد ما بیشتره نه مادر مادره حتی با ۹ ماه زندگی کردن با بچش ولی خیلی سخته جگر گوشه ت بین مرگ و زندگی باشه و نتونی کاری بکنی لحظاتی رو ببینی که بگی خدایا چرا .شاید لطف خدا به شماها بوده که حداقل این صحنه هارو نذاشته ببینین پس با امید باش و نگو نمیشه پاتو جا پای من نذار با این حرفا انتظارم شده یه سال

من خودمو مامانم اون لحظات با هم اشک میریختیم همش درگیر بودیم شیرم خشک بشه ولی انقدر زیاااد بود با قر ...

این بدترین درده بدترین 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون از وقتی که گذاشتی و حرفامو خوندی عزیزم الهی که دیگه هیچوقت غم نبینیم 

انشالله همیشه  دعا میکنم  هیچ فرزندی زودتر از مامانش  نره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ازاین همه خبربدحالم بددترمیشه خداچرااینجوری امتحانمون میکنه چرامیسزونتمون وای خدادلم داره میترکه

مهرا جان الان  کامل پریود شدی

عزیرم  حتما چیزهایی  که باعث میشع رحمت تقویت بشع بخور به اینا  نیست کخ بگی گرمی بخوری پسر میشه حتی با ای وی اف هم نمیشه صدرصد تعیین جنسیت کرد

اره درد ما سخته  واینکه  درک نشی خیلی سخته