2777
2789
خدا رو شکر عزیزم که یک پسر داری 

ممنونم .خداروروزی هزار مرتبه شکر میکنم که ابوالفضل و دارم .فقط به خاطر ابوالفضل تحمل میکنم.نمیدونم شما بچه دارید یانه اگه دارید خدا حفظش کنه و اگه ندارید ان شاالله یه پسر یا یه دختر سالم بهتون هدیه بده  عزیزم🙏🙏🙏

خیلی عجیبه بخدا بعضیا اصلا همدلی کردن بلد نیستن یه لحظه آدم خودشو به جای مادرایی مث ما بزاره دلش کبا ...

اصلا منطوری نداشت بچشو اورد ولی درکم نکرد مطمئنم  نمیتونست  درک کنه درحالی که میگفت درکت میکنم خواهر شوهرم اصلا درک نکرد میدونی بهش گفتن بچه  نمیخای دیگه پیش من گفت نه الان خو هی بچه ناقص میارن باور کن چند روز نگذشت  رگ قلبش دقیقا مثل پسرم گرفت تا دم مرگ رفت من با اون حالم رفتم پیشش دلداری دادمش 

میگفت حالا چیشد مگه بچه همه میمیره چرا نمیاد پیشمون مکه فقط این بچش مرد بعد خودش بچش خورر زمین  از فشار عصبی حالش بد شد گفت بلائی سر بچم نیاد 

من که یادم نمیره حرفاشون ولی بخشیدم 

من هر بچه نوزاد میبینم  دعاش میکنم ولی تحمل دیدنشون ندارم واقعا ازاین اینکه پیشم میگن بچه نق زد سرما خورد فلان بهمان بدم میادا هیچ حرفی ندارم همداهیشون کنم ولی میگن 

فقط از خدا میخام هیچ مادریو با بچش امتحان نکنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بارداری قبلی یک ماهه اخرش تحت نظر پریناتالوژیست بودم و خودش دستور ختم بارداری داد... ناگفته نمون ...

حتما همینطوره الان مراقبت هات و حساسیت ها بیشترم شده و به امید خدا به سلامتی چند هفته آخرم طی میکنی..آمپول بتامتازون هم مزن که ریه اون نازنین عشقولی رشد کنه و جای نگرانی نباشه.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم..هیچ نیرو و توانی جز از سوی خداوند بزرگ و بلند مرتبه نیست.شک نکن که همه چی مرتبه و قرار نیست روزهای بد تکرار بشه..در پناه خدا باشین هر دوتون الهی♥️

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اصلا منطوری نداشت بچشو اورد ولی درکم نکرد مطمئنم  نمیتونست  درک کنه درحالی که میگفت درکت م ...

خیلی سخته بخدا میفهمم عزیزم ..اخه من تا زمانی که فلج نباشم نمیتونم یه فرد معلول رو درک کنم حتی اگر یه پا نداشته باشم چون بالاخره تا حدودی میتونم راه برم..ما آدما از دردهای همدیگه یه درک نسبی داریم بستگی به میزان سختی که میکشیم داره فقط و فقط میتونیم همدرد خودمونو درک کنیم

ممنونم .خداروروزی هزار مرتبه شکر میکنم که ابوالفضل و دارم .فقط به خاطر ابوالفضل تحمل میکنم.نمیدونم ش ...

نه عزیزم بچه ای ندارم 

تنها آرزوم اینه یک بچه داشته باشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اصلا منطوری نداشت بچشو اورد ولی درکم نکرد مطمئنم  نمیتونست  درک کنه درحالی که میگفت درکت م ...

ای وای چقدر بعضی ها سنگدل هستن 

اون بارداری قبلی یک ماهه اخرش تحت نظر پریناتالوژیست بودم و خودش دستور ختم بارداری داد... ناگفته نمون ...

انشاللله که به سلامت زایمان کنی عزیزم 

دیگه آخرای بارداری هستی 

دختر منم اگه بود الان هفته های آخر بارداری بودم  ولی خدا نخواست 

نه عزیزم بچه ای ندارم  تنها آرزوم اینه یک بچه داشته باشم

انشالله که نصیبت میشه بحق بزرگی خدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پیشش اصلا گریه نمیکنم .سعی میکنم خودم آروم نشون بدم .ولی هر وقت میخام باهاش حرف بزنم گریه م میگیره ن ...

خب از همسرت بخواه باهاش حرف بزنه ..چون اینجوری حرف هایی که بینشون هست رو به عنوان درد دل های دو تا مرد تلقی میکنه احساس خوبی بهش میده.اگر هم همسرت نمیدونه چی بگه حتما اول از روانشناست سوال بپرس و ازش راهنمایی بگیر.اون طفل معصومت که دیگه برنمیگرده حداقل ابوالفضل ضربه نخوره که الان دوره حساسی هست.‌خدا واست حفظش کنه

حتما همینطوره الان مراقبت هات و حساسیت ها بیشترم شده و به امید خدا به سلامتی چند هفته آخرم طی میکنی. ...

مرسی عزیزم

برای تو هم دعا میکنم عززیزم برای همه بچه های این تاپیک که هرزمان که خودتون دلتون میخواد باردار بشین و سلامت بچه رو بغل کنید...

مریم جان تو هم مطمن باش قرار نیست اون اتفاق دوباره تکرار بشه... با دل قوی همه چی میسره...

امیدوارم مهرا جان هم برگرده و هیچ دلخوری بینتون نمونه...... ما هممون هم دردیم... باید همدیگه رو بفهمیم...

حالا واسه گل دخملت چه اسمایی در نظر گرفتی؟؟

ای وای چقدر بعضی ها سنگدل هستن 

خیلی خیلی رابطمو کم کردم جایی که راحتم بیشتر میرم 

مرسی عزیزم برای تو هم دعا میکنم عززیزم برای همه بچه های این تاپیک که هرزمان که خودتون دلتون میخواد ...

ممنونم از دعای زیبات..حتما همینه من تقریبا مطمئنم دیگه قرار نیست اتفاق تلخ تکرار بشه.

مهرک هم برمیگرده دوباره به تاپیک سر میزنه.همین الانم خواننده خاموشه😁