2777
2789

نمیخام باعث ناراحتی کسی بشم. من هنوز باورم نمیشه این اتفاق برای من افتاده.من یه پسر ۱۳ ساله دارم .عاشق بچه وقتی یه بجه میبینه فقط نازش میکنه میگفت چرا من یه دادش ندارم .فقط بخاطر پسرم میخاستم بچه بیارم .ولی الان پسرم اصلا به بچه ها  توجه نمیکنه. نمیدونم چیکار کنم .حال خودمم اصلا خوب نیست .وقتی حال پسرمو میبینم حالم بدتر میشه. 

سلام به همه مادرای عزیز .من تازه اومدم تو این گروه .دکتر روانشناس گفت اگه می

سلام عزیزم.خیلی تلخه خوش آمد گویی😔ولی امیدوارم روزهای شادت زودتر برسه.میشه اسمتو بگی.چون اسم کاربریت سخته واسم صدات کنم😘

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخام باعث ناراحتی کسی بشم. من هنوز باورم نمیشه این اتفاق برای من افتاده.من یه پسر ۱۳ ساله دارم .عا ...

به روانشناست حتما بگو..خب اون طفلی هم امیدش ناامید شده طبیعیه حالا چون سن بلوغه خیلی هم حساسه حتما یه راه حل واسش پیدا کن سعی کن پیشش قوی باشی حرف های مثبت بزنی ..بگو اینم بخشی از زندگیه دیگه همونجور که شادی هست غم هم وجود داره ولی نمیتونه ما رو شکست بده.همیشه این روزا یادش میمونه خیلی بیشتر از قبل بهش توجه کن

پیام ها رو خوندم  بین ماری و مهرا سوتفاهم پیش اومده  هر دوتون کوتاه بیاین و دوباره دوست ...

معلومه که هنوزم دوستیم😍دلیلی برای قهر وجود نداره..مهد کودک که نیست😁

به روانشناست حتما بگو..خب اون طفلی هم امیدش ناامید شده طبیعیه حالا چون سن بلوغه خیلی هم حساسه حتما ی ...

پیشش اصلا گریه نمیکنم .سعی میکنم خودم آروم نشون بدم .ولی هر وقت میخام باهاش حرف بزنم گریه م میگیره نمیتونم .خودمو نگه دارم

معلومه که هنوزم دوستیم😍دلیلی برای قهر وجود نداره..مهد کودک که نیست😁

آفرین مری جون 

ما باید اینجا به هم فقط کمک کنیم 

مهرا بیا دختر کجا رفتی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مریم‌جان منم چون یکی از احتمالاتم مسمومیت بارداری بوده ولی خب رشد بچم خیلی طبیعی بود.الان بارداری دو ...

اون بارداری قبلی یک ماهه اخرش تحت نظر پریناتالوژیست بودم و خودش دستور ختم بارداری داد... ناگفته نمونه که ده تا شایدم بیشتر دکتر عوض کردم و همشون میگفتن وای چه شرایط بدی داری ولی کاری نمیشه کرد حتی یکیشون تو 25 هفته دستور ختم بارداری داد ولی گفت برو بیمارستان دکتر انکال باید مسولیت قبول کنه خب اونم قبول نکرد...کلا در طول بارداری اصلا نمیدونستم باید امیدوار باشم یا ناامید باید دل ببندم یا دل بکنم...

الانم زیر نظر همون دکتر پریناتال هستم چون اونبار اولین علامتم فشار خون بود این دفعه فشارم خیلی چک میشه و ازمایش قند و دفع پروتیین تا الان چندبار دادم... و چون اون خونرسانیش خوب نبود اینبار این موضوع هم زیاد چک شد سونو داپلر منظورمه...البته اونبارم دادم این سونو رو ولی بچه تک شریانی هم بود و هی هپارین زدم و اسپرین خوردم ولی فرقی نمیکرد....این دفعه هم از هفته 12 اسپرین خوردم...خداروشکر تا الان که رشدش خوب بوده و علامت خاصی من نداشتم به جز افزایش خیلی زیاد وزن که دکترم فقط نگرانه همینه...فعلا...چون علایم خاصی فعلا نداشتم هم حرفی از زایمان 37 هفته نزده... 

انشاالله تو هم بارداری خوبی داشته باشی عزیزم و اصلا هیچ علامتی برات تکرار نشه...

دکتره من میگه اصلا نباید فکر کنی هر اتفافی قبلا افتاده قرار باشه دوباره تکرار بشه بخصوص اگه ازمایشای بعد اون تجربه رو داده باشی و مشکل خاصی خوده مادر نداشته باشه اصلا نباید فکر کنی قابل تکراره...