اون بارداری قبلی یک ماهه اخرش تحت نظر پریناتالوژیست بودم و خودش دستور ختم بارداری داد... ناگفته نمونه که ده تا شایدم بیشتر دکتر عوض کردم و همشون میگفتن وای چه شرایط بدی داری ولی کاری نمیشه کرد حتی یکیشون تو 25 هفته دستور ختم بارداری داد ولی گفت برو بیمارستان دکتر انکال باید مسولیت قبول کنه خب اونم قبول نکرد...کلا در طول بارداری اصلا نمیدونستم باید امیدوار باشم یا ناامید باید دل ببندم یا دل بکنم...
الانم زیر نظر همون دکتر پریناتال هستم چون اونبار اولین علامتم فشار خون بود این دفعه فشارم خیلی چک میشه و ازمایش قند و دفع پروتیین تا الان چندبار دادم... و چون اون خونرسانیش خوب نبود اینبار این موضوع هم زیاد چک شد سونو داپلر منظورمه...البته اونبارم دادم این سونو رو ولی بچه تک شریانی هم بود و هی هپارین زدم و اسپرین خوردم ولی فرقی نمیکرد....این دفعه هم از هفته 12 اسپرین خوردم...خداروشکر تا الان که رشدش خوب بوده و علامت خاصی من نداشتم به جز افزایش خیلی زیاد وزن که دکترم فقط نگرانه همینه...فعلا...چون علایم خاصی فعلا نداشتم هم حرفی از زایمان 37 هفته نزده...
انشاالله تو هم بارداری خوبی داشته باشی عزیزم و اصلا هیچ علامتی برات تکرار نشه...
دکتره من میگه اصلا نباید فکر کنی هر اتفافی قبلا افتاده قرار باشه دوباره تکرار بشه بخصوص اگه ازمایشای بعد اون تجربه رو داده باشی و مشکل خاصی خوده مادر نداشته باشه اصلا نباید فکر کنی قابل تکراره...