2777
2789
فقط خدا میدونه که چی کشیدیم فقط خدا میدونه که دستم به جایی بند نبود رفتم از تو آشغال مای بی بیشو پی ...

وای منم وقتی رفتم خونه و دیدم لباساشو که تو سبد بود ریختن لباسشویی مردم واقعا دلخوشیم بوی لباساش بود تا مدتها حتی الانم هر جا برم یه دست لباس براش میبرم اوایل که موقع خوابم پیشم بود

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شيرهايي كه ذخيره كردم هنوز تو فريزر هست فكر مي كنم هيچ وقت اون آدم سابق نشم اگه يك لحظه بهش فكر نكن ...

خودت اذیت نکن اینطوری فرشته تم دلش میگیره برای مامانش.حتما مامان خوبی بودی

الهی بگردم منم یکی از غمگین ترین لحظاتم که آتیش گرفتم اون چند روزی بود که سینه هام داشت میترکید و پر ...

واقعا غمگین و سخته اما یقینا خدا براتون همه اون لحظه های دردناکو جبران میکنه حتما.خدا ان شاءالله به دلتون آرامش بده

دنیا جان پسر من ۱۹ روز شیر نخورد بچم عاشق شیر بود چقدر التماس کردم گفتم با قطره چکان بریزم روی لبش ک ...

😭😭😭😭😭 بمیرم برای دلت دختر منم‌‌ همش عاشق شیر بود بعضی اوقات خسته میشدم.....الان یادم میفته میخوام تیکه تیکه بشم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

سلام دوستای عزیزم خوبین من که مشکلات فراونی تو این چند وقت داشتم حتی نمیتونستم بیام باهاتون حرف بزنم الان یک ماه اقدام کردم اما پریود شدم مهرا جان اشالله باهم این ماه بارداریم توکل به خدا امیدتو از دست نده

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
الهی بگردم منم یکی از غمگین ترین لحظاتم که آتیش گرفتم اون چند روزی بود که سینه هام داشت میترکید و پر ...

بمیرم برای دلت ببنظرم بدترین داغ ،داغیه که یه مادر از دوری بچش سینه هاش پر شیر و لباساش خیس بشه

۲۰ بهمن ماه روز شهادت حصرت فاطمه بود هشت ماهه تقریبا  تاپیکتو فک سه بار خوندم  هموندموقع ...

ممنون از وقتی که گذاشتی و حرفامو خوندی عزیزم الهی که دیگه هیچوقت غم نبینیم 

هدانا جان ماری عزیز و مهرا  خوشحالم هنوز این تاپیک هست به دوستای جدیدم سلام میگم خیلی سختیها کشیدن اشاالله از این به بعد ارامش باشه از جریان السا 98 خیلی متعجب شدم واقعا دردی که کشیدی زیاده برات ارزو اتفاقهای خوب دارم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
وای دنیا جان قلبم گرفت چقدر اون موقع با تاپیک هات گریه کردم با خودت درد و دل کردم اونموقع اومدن گفتن ...

ممنون عزیزم که اینقد قشنگ یادته....آره با حرفاشون هزار بار شکستم هیچوقت نمیبخشمشون نه اینکه راضی به عذابشون باشم ها نه....فقط اون دنیا سر پل صراط منتظرشون میمونم و فقط میپرسم چرا؟بابت تمام حرفای زخم دارشون فقط میگم چرا

چون او نیشی که با حرفاشون بهم زدن واقعا همیشه تو ذهنم تکرار میشه

من خودمو مامانم اون لحظات با هم اشک میریختیم همش درگیر بودیم شیرم خشک بشه ولی انقدر زیاااد بود با قر ...

همسر منم رفت از داروخونه ی دوستش دوتا قرص هورمونی گرفت بخدا وقتی اون قرصارو میخوردم هزار بار میشکستم 

مثل من همش میگم چرا نموندم کنارش چرا خودم برای بار آخر پسرمو نشستم موهاشو شونه نکردم چطور دلم اومدم ...

منم دقیقا همین فکرا میاد سراغم ولی اینو بدون یه مادر به هیچ عنوان نمیتونه این لحظاتو ببینه نه اینکه از دلسنگیش باشه بلکه از عشقش نسبت به فرزندشه که نمیتونه بپذیره بچش تو کفن باشه

دنیا جان پسر من ۱۹ روز شیر نخورد بچم عاشق شیر بود چقدر التماس کردم گفتم با قطره چکان بریزم روی لبش ک ...

مثل پسر من وقتی یادم میوفته که دهنش خشک بود با زبونش تر می کرد میمیرم

خیلی دلم می خواد به خوابم بیاد ببینم خوشحاله

یک عالمه توخونه شمع وارمر داشتم هیچ وقت فکر نمی کردم که اینا رو برای پسرم هر شب روشن می کنم

هدانا جان ماری عزیز و مهرا  خوشحالم هنوز این تاپیک هست به دوستای جدیدم سلام میگم خیلی سختیها کش ...

سلام مونا جون.خوبی؟خیلی وقته نبودی!انشالله به سلامتی اقدام کنی عزیزم.این ماه نشد ماه بعد..توکل به خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست