2777
2789
من مشکل ناباروری دارم وگرنه تواین مدت بایدمیشدم که حالاشنبه وقت دکترزنان دارم ترخدادعام کنیدمن باهرب ...

حتما برو ولی میدونم مشکلی نیست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها صفحه پونصد رو رد کردیم انشالله تا صفحه هزار برسیم همتون مامان شدین و نی نی ها بغلتون اومدن&nb ...

شماهاانشا....من تاصبحه ۱۰۰هزارم هستم شمابچه هاتونوزن یاشوهردادید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد با ...

توروخدا باخودت اینجوری نکن عزیزم بمیرم برای دلت من بیشتر ازخودت درکت میکنم که چی میگی تو داری از جدایی مادرو بچه حرف میزنی و من با گوشت استخوونم درک میکنم ولی عزیزم اینو بدون که در مرحله ی اول باید بفکرخودت باشی میدونم حالتو درک میکنم که الان باخودت میگی من بجهنم هر بلایی سربیاد بدرک ولی اینجوری نیست عزیزم،منم روزای اول بعد بچم همه دلداریم میدادن میگفتن خودتو از بین نبر ولی انگار به من فحش میدادن میگفتم منی که بچم رفته بجهنم هربلایی سرم بیاد بدرک دیگه من زندگیو میخوام چیکار.....ولی ببین چیکار کردم ؟هرچی کردم فقط بخودم کردم کم کاری تیروئید از شدت ناراحتی گرفتم اعصابم ضعیف شده تحمل هیچکسو ندارم جدیدا قلبمم به شدت درد میکنه همه ی اینا بکنار خودم اصلا مهم نیستم ولی برام مهمه که دوباره مادر بشم اما بنظرت بااین اوضاع میشه؟کم کاری تیروئید باعث نازایی و حتی سقط جنین میشه ناراحتی قلب اگه پیشرفت کنه بارداری ممنوع میشه استرس و ناراحتی هم باعث افت تخمدان میشه الان میگم کاش یکم آرومتر برخورد میکردم کاش به خودم روحیه میدادم...

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
مرسی عزیزدلم حرفی میزنم بزاربه نیت حال بدم دلم شکسته هربماه امیددارم بشم ناامیدمیشم خوردمیشم

حتما همینه که میگی.حال روحیت خوب نیست و انتظار هم میکشی که خود انتظار خیلی سخته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
وای دنیا چقدر با تاپیک ات گریه کردم وقتی در مورد دخترت نوشته بودی  واقعا جیگرم کباب شد  ...

ممنون عزیزم ببخش که ناراحتت کردم مرسی که درکم کردی 

مهرا  این روزها  بیشتر  به خودت برس عسل  و دارچینم بخورین  هم خودت هم شوهرت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها صفحه پونصد رو رد کردیم انشالله تا صفحه هزار برسیم همتون مامان شدین و نی نی ها بغلتون اومدن&nb ...

اا چه جالب!!اتفاقا میخواستم بگم بچه ها حواستون هست صفحه هامون به ۵۰۰ رسیده😁یادم میرفت بگم..

انشالله تا صفحه ۱۰۰۰ که برسه همگی یا بچه بغل باشیم یا باردار.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم ببخش که ناراحتت کردم وضعیت منو ببین روزی هزار بار خداروشکر کن که اگه مصلحت تو رفتن بچت بود چه ...

درست مثل من که چقدر بعد پر کشیدن بچم عذاب وجدان داشتم و هی میگفتم بمیرم برات مامان چرا اینکارو نکردم چرا خسته شدم چرا بیشتر نگاهت نکردم چرا چرا هزار چرای دیگه و دیر به دیرم که بخوابم میاد میگم حتما ازم نارحته مامانایی که بچه هاشونو ندیدن درسته داغشون مثل ما سنگینه اما همینکه مثل ما عذاب وجدان ندارین خیلی خوبه بخدا این درد داره میکشتم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
توروخدا باخودت اینجوری نکن عزیزم بمیرم برای دلت من بیشتر ازخودت درکت میکنم که چی میگی تو داری از جدا ...

خدا بخواد با تمام این مشکلات بازم میتونی مادر بشی فقط کافیه اون بخواد 

یکی از دوستای من سرطان داشت با وجود سرطان بچه اش سالم بدنیا اومد اونوقت منی که همه جام سالم بود توی همه آزمایشات چهار تا بچه از دست دادم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بزارید خودم برم چکاپ بیام برم اقدام تلافی اون ۳ تای قشنگ.مامان در میارم براتون چهار قلو میارم همتون بیاین دیدنم برام رانی و شانی بیارید ولی خواهشا گوگولی هاتون نیارید بیمارستان الوده هست والا بخدا میخام امیدواری بدم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
میدونی گاهی میگم داشتم میبردم  بیمارستان  چه خوب زود رسوندمش همش اخه مرورش میکنم بعد خوسحا ...

ممنون عزیزم یهو بغض کردم با حرفات و دعای قشنگت میفهمم چی میگی 

منم دیشب یهو تمام بدنم داغ شد با خودم فک کردم اگه بچم شب موقع خواب آسمونی میشد اگه من بیدار میشدم میدیدم که.....دیگه جزئیات بعدشو نمیگم

اونوقت من چیکار میکردم؟هزار بار خداروشکر کردم که این اتفاق نیفتاد

توروخدا باخودت اینجوری نکن عزیزم بمیرم برای دلت من بیشتر ازخودت درکت میکنم که چی میگی تو داری از جدا ...

منم استرس ونارحتی مشکل تخمدان اورده قلبمم گاهی اینقدردردمیگیره میگم‌اخیش الان میایسته میمیرم نیرم پیش بچم