2777
2789
منم اصلا نمیتونم از کلمه ی مردن استفاده کنم خیلی برام سنگین میاد که بگم میرم سرقبر .....بعضی اوقات ک ...

میدونی گاهی میگم داشتم میبردم  بیمارستان  چه خوب زود رسوندمش همش اخه مرورش میکنم بعد خوسحال میشم زود رسوندمش همش میگم خوب دیرتر  نبردمش وگرنه  خدای نکرده زبانم لال میمرد 😢😢😢 یادم میاد تو بیمارستان قبل آزمایش  وحین ازمایش داشت شیر میخورد  خوشحال میشم یهو یادم میاد وای بعدش چیشد یادم میاد بعلم بود ومیدویدم با اینکه حالم خوب نبود 😭😭😭😭   مامان فاطمه  ازته دل ازخدا میخام همین روزها  بیاد تو دلت اونی  که منتظرشی الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بهم قول بدیم از هم چیزی بدل نگیریم 

ما اینجا همه دور هم جمع شدیم که مرهم زخم های هم باشیم اگر کسی چیزی به خوبی و از روی خیر گفت بد برداشت نکنیم و ناراحت نشیم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیزم ببخش که ناراحتت کردم وضعیت منو ببین روزی هزار بار خداروشکر کن که اگه مصلحت تو رفتن بچت بود چه ...

عزیزم خیلی سخته خیلی خیلی سخته اخ مادر ک میشی همه جونت میشه بچت از روز مثبت شدن اون بی بی چک و چقدر سخته از دست دادنش به هر طریقی انگار جون میدی روزی هزار دفعه از خدا میخام فاطمه کوچولو رو بزودی بهت برگردونه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها بهم قول بدیم از هم چیزی بدل نگیریم  ما اینجا همه دور هم جمع شدیم که مرهم زخم های هم باش ...

من پریودشدم داغون شدم دوروزغذانخوردم باورت نمیشه چه روزایی ودارم میگذرونم مثل مرگ برام

اذی یروزازدست منوناله هام راحت شده بودیا

نه دلمون تنگ شده بود 

انشالله ماه دیگه اینموقع از دست ناله هات خلاص شدیم که بی بی ات مثبت شده  

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

الهی بمیرم برات من آرشم ۴ روزه بود دارم دیونه میشم..خدا بهت صبر بده عزیزم.خدا دوقلوهات حفظ کنه 

بمیرم برای دلت منم یکساله که حتی حسرت گریه هاشم مونده تو دلم ازش فقط برام یه سنگ مزار سرد مونده که ج ...

خدا به دلت صبر بده.فقط خود خدا میتونه آروممون کنه الهی که بحق امام حسن خدا یه بار دیگه لیاقت مادری رو قسمت همه مون کنه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
متاسفم عزیزم از اتفاقی  که برات افتاده انشاله خدا بزودی بهت فرشته ناز بده

ممنون عزیزم ، خدا دل همه منتظرارو شاد کنه،ان شاالله تک تک بچه هایی که تو این تاپیکن یه روزی صدای نوزاد بپیچه تو خونشون

😊
من پریودشدم داغون شدم دوروزغذانخوردم باورت نمیشه چه روزایی ودارم میگذرونم مثل مرگ برام

اخی عزیز دلم 

امیدوارم خدا بزودی بهت فرشته ات رو برگردونه همین ماه 

خواب باران رو خوندی چه خواب قشنگی برات دیده 

عزیز دلم نوکر چیه!!تو دوست و هم درد منی...من فقط وظیفه ام انجام دادم و بس. انشالله بزودی خدا بهت دخ ...

مرسی عزیزدلم حرفی میزنم بزاربه نیت حال بدم دلم شکسته هربماه امیددارم بشم ناامیدمیشم خوردمیشم

الهی بمیرم برات من آرشم ۴ روزه بود دارم دیونه میشم..خدا بهت صبر بده عزیزم.خدا دوقلوهات حفظ کنه 

مشکل پسرت چی بود؟؟زایمانت به موقع بود؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست