2777
2789
یازده هفته تموم شده بود که گفتن خارج از رحمه البته اون هفته آخر دیگه مرده بودن چون من قشنگ ضربان قل ...

متاسفم عزیزم از اتفاقی  که برات افتاده انشاله خدا بزودی بهت فرشته ناز بده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

وقتی پریودشدم هیچی نخوردم ۷تاارامبخش همش خواب بودم وبیدارمیشدم امشب رفتم زیرسرم ازضعف شدیدواثرات قرصاگاهی میگم چرازندم امروزتوخواب حس میکردم مردم خیلی خوشحال بودم دارم میرم پیش بچم ولی هرباربیدارمیشدمج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برای دلت منم یکساله که حتی حسرت گریه هاشم مونده تو دلم ازش فقط برام یه سنگ مزار سرد مونده که ج ...

ان شاالله خدا بزودی دامنتو سبز بکنه 

خدا خودش میدونه چقد سخته خودش برات جبران میکنه 

😊
وای     خدا

عزیزم ببخش که ناراحتت کردم وضعیت منو ببین روزی هزار بار خداروشکر کن که اگه مصلحت تو رفتن بچت بود چه خوب که ندیدیش چه خوب که بهش شیر ندادی خنده هاشو گریه هاشو بهونه گیریاشو ندیدی بخدا بعد رفتنش همه ی اینا میشه واسه آدم عقده....من روزی هزار بار میگم مامانت پیش مرگت بشه که فلان کارو نکردم فلان چیزو خواستی ندادم فلاوقت گریه کردی ووووو.....اطرفیان بهم میگن تو بهترین بودی بچه ی تو با این سن کمش که ناراحتی ندید اصلا تو همه چیزو واسه خودت درد کردی.بخدا درد منو مادری میدونه که بچه ی کوچیک از دست داده میدونه که یه مادر اگه بچشو تو پر قوهم بزرگ کرده باشه بازم چیزای کوچیک واسه خودش عقده درست میکنه و رو دلش سنگینی میکنه

غذا میخورم بیرون میرم بچه هارو میبینم که با شادی بازی میکنن همش میگم مامان برات بمیره که اینارو ندیدی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد با ...

عزیز دلم نوکر چیه!!تو دوست و هم درد منی...من فقط وظیفه ام انجام دادم و بس.

انشالله بزودی خدا بهت دخترتو برمیگردونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم ببخش که ناراحتت کردم وضعیت منو ببین روزی هزار بار خداروشکر کن که اگه مصلحت تو رفتن بچت بود چه ...

وای دنیا چقدر با تاپیک ات گریه کردم وقتی در مورد دخترت نوشته بودی 

واقعا جیگرم کباب شد 

خدا دلتو بزودی شاد کنه 

من مشکل ناباروری دارم وگرنه تواین مدت بایدمیشدم که حالاشنبه وقت دکترزنان دارم ترخدادعام کنیدمن باهرب ...

وای دختر روی خودت عیب نذار 

یعنی تا یازده هفته نرفتی سونو ک ببینی داخل رحمه یا خارج از رحم پس چرا برا من ک ۶هفته بود لوله رو پار ...

چرا خیلی سونو رفتم اولا تو لوله هم تشخیص نمیدادن میگفتن اصلا نه ساک میبینیم نه جنین فقط دیواره رحمم ضخیم بود که نشونه بارداری بود آز بتام هم روز به روز نرمال میرفت بالا دیگه تو هفته یازده که خودمم حس کردم جنینم ضربان قلبش ایستاد رفتم سونو گفتن تو لوله راسته ولی ضربان نداره 

😊