2777
2789
خوبی باران جان؟؟ممنون عزیزم... الهی آمین.. من کلا روحیه ام خیلی قویه .. ولی امشب باز حالم بد شد دقیق ...

عزیزم طبیعه که گاهی دلت بگیره و حتی گریه کنی. احساس ما که سنگ نیست!!! 

شما که توکل به خدا کردی و حتما خدا جواب صبرتون و توکلتون رو میده. آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی باران جان؟؟ممنون عزیزم... الهی آمین.. من کلا روحیه ام خیلی قویه .. ولی امشب باز حالم بد شد دقیق ...

عزیزم جای فرشته کوچولوت بهشته ، انشالله بزودی یک فرشته کوچولو بیاد بغلت 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام .. امیدوارم حال همتون خوب باشه‌.‌..چند روز نبودم هیچ کدوم ازم یادی نکردین.. ناراحتم ازتون..😔😔 ...

عزیزم من دیشب امامزاده کلی گریه کردم‌تمام بچه هرودعاکردم  همش خواب میبینم این روزاخواب دیدم کربلام توهتلم میخایم وسایلمونوجمع کنیم برگردیم بمیرم برای دلت سخته خیلی سخته ماهاداریم روزوشبمونوبااونامیگذرونیم

اینقدردلم تنگ بچمه حدنداره چون جمعه ازبیمارستان مرخص شدم وبرگشتم بدون بچم اخ که دلم کربلامیخاد همش توخوابامم کربلام میگن قلب ادمایه گنجایشی داره یهومیایسته ازفشارغم پس چرابرامن دردمیگیره نمیایسته چقدربی بچه تحمل کنم دیشب امامزاده یه دخترکوچولوبغلم نسشته بودمن زارمیزدم وصورتشونازمیکردم میگفتم چی میشدتومال من باشی چی میشدبچه منم بود بخدادل سنگ اب میشه ولی خدانمیبنتم 

دیشب شب جمعه بودصبح جمعه چخبر

هیچی از بیکاری دارم خونه تمیز میکنم دادم شوهرم هود و گاز تمیز کنه جوگیر شده ول نمیکنه هر چی شوینده هست ردیف کرده   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام بچه نميدونم منو يادتون هست يانه خيلي وقت بود نيومدم اينجا من ناراحتيمو غصمو  براتون گفتم و شما مثل خواهرم دلداريم دادين  منم بچمو از دستم بعد يكسال و دوماه ك بچمو از دست دارم شهريور ماه فهميدم ك باردارم خواستم اين خبر به شماهم بدم هم خوشحالتون كنم هم ازتون بخوام برام دعا كنيد ك اين بچه ام واسم بمونه وأين هفته برم صداي قلبشو بشنوم وهم اميدوار تون كنم ك اميد داشتن از هرچيز و دكتري بهتره ومؤثرتره بخدا مرداد ك اقدام كردم اصلا ب حاملگي فكر نميكردم  يني اصلا حتي يك درصد همش خودمو سرگرم ميكردم از اينجا دو جز قران برداشته بودم اونو ميخوندم و كتاب ميخوندم خلاصه طوري ك ب زندگي قبل از اقدام داشتم برگشته بودم در صورتي ك اقدام ميكردم. ميخوام  بگم ك توروخدا وقتي اقدام ميكنيد اصلا وأبدا بهش فكر نكني منتظر عقب انداختنو بي بي چك زدن نباشي  هرچي بي خيال باشيد زودتر نتيجه ميگيريد منم حال شمارو درك ميكنم ك اينارو بهتون ميگم  شما هم منو دعا كنيد 

سلام بچه نميدونم منو يادتون هست يانه خيلي وقت بود نيومدم اينجا من ناراحتيمو غصمو  براتون گفتم و ...

سلام عزیزم یادم.نیست ولی همین ک دلت شادشده و یکی از این تاپیک کم میشه خدا رو شکر میکنم امیدواری صدای قلب قشنگش ۱۲۰ سال برات بتپه التماس دعا عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم یادم.نیست ولی همین ک دلت شادشده و یکی از این تاپیک کم میشه خدا رو شکر میکنم امیدواری صدای ...

ممنون عزيزم ايشالله 😍 ايشالله شماهم بزودي خبر بارداريتونو بهمون بدين