2777
2789

مهرا جان، بیبی چک نزن الان. زوده!! صبر کن وقتی یه روز پریودی عقب افتاد بزن. تا اون موقع هم بگو هنوز نمیدونم چه خبره و منتظرم. 

اینقدر نگو هیچی نیست ، پریود میشم و از این حرفها.

باز میگم بهت: انرژی منفی رو از خودت دور کن. به چیزی که فکر کنی برات اتفاق می افته 

من امروز مهمون داشتم. دوستم رو دعوت کردم از ساعت سه خونه ما بود و بعدش رفتیم پیاده روی . واقعا امروز فهمیدم بدنم خیلی ضعیف شده. از پس یه مسیر نیم ساعته که کمی سربالایی بود بر نیومدم و نفسم گرفت.

واسه شام برگشتیم خونه و من ماکارونی درست کردم. البته قبل بیرون رفتن سس ماکارونی رو درست کرده بودم.

بعد شام هم به شدت تهوع دارم. ماکارونی رو با سس سفید (شیر و آرد ) درست کردم، فکر کنم شیرش روی معده ام سنگینی کرده. چون من اصلا شیر نمی خورم و فقط گاهی برای درست کردن سس سفید ازش استفاده میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یه نفر انار خورده از دیشب میگه مثل اینکه گیر کرده میگه مثل نون هست گیر میکنه گاهی تو سینه هنونجوره خواعش میکنم هرکس راهی بلده بگه نگزانشم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کجایین همه خوابین😣😣😥😥😥

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
کجایین همه خوابین😣😣😥😥😥

عزیزم با کف دست اون قسمت که برجسته هست باید محکم چند بار به پشتش زد..یا خم بشه روی دسته مبل و قفسه سینه اش رو بندازه روی دست مبل یه نفر با کف دست چند بار محکم بزنه پشتش تقریبا بین دو تا کتف میشه ..بابام تو گلوش استخون سوپ گیر کرده بود و داشت دور از جون خفه اش میکرد مامانم با این روش ها مشکلو حل کرد..همزمان که یکی پشتش میزنه خود طرف هم باید بلند محکم پشت هم سرفه کنه.انشالله که حل بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سلام .. امیدوارم حال همتون خوب باشه‌.‌..چند روز نبودم هیچ کدوم ازم یادی نکردین.. ناراحتم ازتون..😔😔😔 امشب چهلمین شب پر کشیدن پسرم بود ... من و شوهرم براش شمع روشن کردیم عکسش رو نگاه کردیم تمام سونو و ازمایشها و خاطرات بارداری رو مرور کردیم..‌ با تمام غم و غصه مون کلی از خوشگلیش با ذوق حرف میزدیم از دستای کوچولوش که گیره نافش رو گرفته بود...الهی بمیرم ... 😭😭😭😭به شوهرم گفتم دوستام تو سایت میگن ما از خدا میخوایم بچمون بر گرده یعنی میشه روح بچمون برگرده؟؟؟گفت دلت میاد پسرمون رو از بهشت جدا کنی؟؟؟،،😢😢😢😢😢

سلام .. امیدوارم حال همتون خوب باشه‌.‌..چند روز نبودم هیچ کدوم ازم یادی نکردین.. ناراحتم ازتون..😔😔 ...

آدینه عزیز خدا نگهدار فرشته آسمانی کوچکت باشه.😢😢

ان شااله خدا یه فرشته سالم و زمینی براتون میفرسته با سلامتی و عمر طولانی. آمین🌹🌹

آدینه عزیز خدا نگهدار فرشته آسمانی کوچکت باشه.😢😢 ان شااله خدا یه فرشته سالم و زمینی براتون میفرست ...

خوبی باران جان؟؟ممنون عزیزم... الهی آمین.. من کلا روحیه ام خیلی قویه .. ولی امشب باز حالم بد شد دقیقا شب جمعه بود که رفت و امشبم ۴۰ روز از رفتنش گذشته‌.. ی وقتایی دیگه دست خودم نیست ... شوهرم هم چند روزه خیلی بی تاب شده.. بازم امیدم بخدا.. ممنون از دعای خیرت عزیزم😍😍😍 

سلام .. امیدوارم حال همتون خوب باشه‌.‌..چند روز نبودم هیچ کدوم ازم یادی نکردین.. ناراحتم ازتون..😔😔 ...

سلام عزیزم ببخش اینجا خیلی شلوغ میشه و یادمون میره اسم ها ولی بیاد همه هستم از درد همه باخبرم میفهمم چه روزایی امیدوارم دلت بزودی شادشه جای پسر کوچولوت تو بهشنه پیش همه دوستاش الهی بمیرم براشون 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......