2777
2789
سلام بچه نميدونم منو يادتون هست يانه خيلي وقت بود نيومدم اينجا من ناراحتيمو غصمو  براتون گفتم و ...

مبارکه عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی فرشته کوچولوت صحیح سالم بیادبغلت 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحت بخیر عزیزم باز خوبه حداقل امامزاده میری خودتو خالی میکنی

صبح شماهم بخیرعزیزم اره ازجمع وعالم وادم بیزارم فقط دلم امامزاده میخوادبرم بشینم حرف بزنم گریه کنم سبک میشم برای همتون دعاکردم دل هممون شادشه 

هیچی از بیکاری دارم خونه تمیز میکنم دادم شوهرم هود و گاز تمیز کنه جوگیر شده ول نمیکنه هر چی شوینده ه ...

من اصلا حوصله خودموندارم چه برسه خونه بزورغذامیپزم اونم وقتی شوهرم باشه خودم تنهاهیچی نمیخورم انگیزه زندگیم مرده 

سلام عزیزم ببخش اینجا خیلی شلوغ میشه و یادمون میره اسم ها ولی بیاد همه هستم از درد همه باخبرم میفهمم ...

نه عزیزم.. نمیدونم‌چرا دلم گرفت .. با اینکه نباید توقع داسته باشم... شاید چون اینجا دردم رو اونجور که هست بیان کردم و شماها رو همدرد خودم دیدم ... کلا پایه ثابت چت ها حدودا هفت یا هشت نفریم.. ممنون عزیزم... الهی بمیرم واسه پسرم و اون دوستای کوچولوش😢😢

سلام بچه نميدونم منو يادتون هست يانه خيلي وقت بود نيومدم اينجا من ناراحتيمو غصمو  براتون گفتم و ...

عزیز دلم مبارکت باشه....💃💃💃خیلی خوشحال شدم... انشالله بارداری خوبی داشته باشی..ذکرایی که ماری یاد داده رو بخون برای حفظ نی نی روزی ۷۰۷ یا وارث...فعلا خبر رو به کسی نده و بزار چند ماه بگذره‌‌‌ خودت رو ت چشم ننداز..هر روز هم اسپند دود کن و آیه الکرسی بخون و ۴ قل.. بازم تبریک .. توکلت بخدا هردوتون سالمید انشالله😙😙

نه عزیزم.. نمیدونم‌چرا دلم گرفت .. با اینکه نباید توقع داسته باشم... شاید چون اینجا دردم رو اونجور ک ...

خدابه هممون صبربده که نمیدونم چرانمیده ازخدامیخام یه پسردیگه همونجوری بهت بده عزیزدلم

عزیزم من دیشب امامزاده کلی گریه کردم‌تمام بچه هرودعاکردم  همش خواب میبینم این روزاخواب دیدم کرب ...

سلام مهرا  جان خوبی؟؟بله خیلی سخته..😔😔ممنون که واسمون دعا میکنی منم‌همیشه دعا میکنم تو زودتر از هممون باردار شی و غم وغصه ات رهات کنه💖💖💖

مبارک باشه خانومی انشا...صحیح وسالم بغلش کنی وخدابهت ببخش ماروهم دعاکن عزیزم خیلی محتاجیم 

سلام مهرا  جان خوبی؟؟بله خیلی سخته..😔😔ممنون که واسمون دعا میکنی منم‌همیشه دعا میکنم تو زودتر ...

خداروشکرقربونت برم مهربونم خیلی داغونم یه لحظه ازتوفکربچم بیرون نمیام 

خدابه هممون صبربده که نمیدونم چرانمیده ازخدامیخام یه پسردیگه همونجوری بهت بده عزیزدلم

الهی آمین..باور میکنی من دختر و پسر برام فرقی نمیکرد همیشه میگفتم تنش سالم باشه ولی الان همش دلم میخواد پسر باشه نمیدونم بخاطر اینه که درد از دست دادن پسرم کمتر شه؟؟؟..واسه شما هم اینجوری شده احساستون؟؟... انشالله خدا به شما هم ی دختر ناز و تپل مپل و جگر طلا بده... عزیز دلم یکم‌صبور باش مطمین باش بزودی شاد میشی.. 🤗🤗🤗