2777
2789
مهرا کجاس  بیاد یکم با هم ناله سر بدیم  اون ناله سر کن شماره یک هست  منم نال ...

🤣🤣🤣🤣🤣زهرا(آرسام) ناله سر کن شماره ۳

واای خیلی باحالی آذی😂😂😁

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره واقعا ادم ده تا زایمان داشته باشه یکدونه سقط نداشته باشه من سر سقطم از درد خونریزی داشتم میمردم ...

نه بابا زایمانم پدر آدمو در میاره ۶.۷ یا ۸ یا ۹ تحمل کنی بعد بغل خالی با بخیه و درد برگردی خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان خوبید چطورید  من امروز سر کار بودم دیگه تا بعد از کار رفتم خرید واسه خونه اومدم یک ...

من قلبم بهم میگه خدا بهت یه پسر میده..نمیدونم چرا همش اینجوری احساس می کنم

🤣🤣🤣🤣🤣زهرا(آرسام) ناله سر کن شماره ۳ واای خیلی باحالی آذی😂😂😁

اخ اره ارسام یادم رفت 

ناله سر کن شماره سه   

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نه عشقم بیدارم قران میخوندم

قبول باشه عزیزم التماس دعا

منم الان میخوام سوره واقعه رو بخونم بخدا بعد تموم شدنش اول تو رو دعا میکنم بعد بقیه بچه هارو 

آخرم خودمو 

الان میخوام بخونم برات دعا کنم 

سلام عزیزم خسته نباشی چقدر خوب که امروز مشغول بودی..مرسی از اطلاعاتی که دادی..

اخ اره سر آدم گرم باشه خیلی خوبه 

با اینکه کار بچه ها اعصاب فولادی می‌خواد ولی بهتر از بیکاری توی خونه اس توی این شرایط سخت 

دیروز که کلافه شدم از بیکاری توی خونه 

🤣🤣🤣🤣🤣زهرا(آرسام) ناله سر کن شماره ۳ واای خیلی باحالی آذی😂😂😁

من اینقدر شوخ و شنگول بودم حد نداشت خیلی هم شیطون . توی خوابگاهمون توی جمع دوستام من و یکی دو نفر دیگه سر دسته شیطونا بودیم اینقدر همه از دست ما میخندیدین 

اینجا هم اوایلی که اومده بودم خیلی از دوستای خارجی ام بهم میگفتن خیلی آدم فانی ( همون شوخ ) هستی 

ولی دیگه چند سالی هست کرک و پرم ریخته یک آدم ساکت شدم به اون شیطون و شوخ گذشته نیستم چون ته دلم پر از غصه اس