2777
2789
قبول باشه عزیزم التماس دعا منم الان میخوام سوره واقعه رو بخونم بخدا بعد تموم شدنش اول تو رو دعا میک ...

دورت بگردم مرسی عزیزدلم انشا...به حق حضرت رقیه که جمعه شهادتش خدایه کوچولوبزودی بزارتودلت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من درد دارم احه من عمل باز قلبم کردم زیاده روی کردم تو پیاده روی کتفم سینم  میگیره 

درد پریودی دارم ببخشید ببخشید شکمم تیر میکشه تا وازن هر لحطه حس میکنم میخام پری بشم

دکتر برام آزمایشم نوشت برا کبد صبح انجام بدم تورخدا دعا کنید سالم باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای جووووووونم منم اصالت پدر و مادرم لر بختیاریه..وااای من اون شهرتونو زیر و رو کردم انقدر که اونجا ا ...

وای چه خوب عزیزم  پس شما هم لر هستین 😍😍😍😍😍 چه خوب خوشبختم  شهر ما چطوره  عزیزم  البته اهوازم شهر منه ها خونه اصلیم اونجاست که فعلا نرفتیم داخلش 

راستی کدوم شهری بوشهری یا بندر 

دیدی ما تو چه گرمایی زتدگی میکنیم  یا زمستون اومدی اینجا 

کی میای 🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من اینقدر شوخ و شنگول بودم حد نداشت خیلی هم شیطون . توی خوابگاهمون توی جمع دوستام من و یکی دو نفر دی ...

آخی عزیزم حق داری ولی شوخ طبعی ذاتیه .همیشه زندگی روی یه پاشنه نمیچرخه بالاخره روزای سخت توام تموم میشه و دوباره اون حس شوخ طبعیت خودشو نشون میده..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من اینقدر شوخ و شنگول بودم حد نداشت خیلی هم شیطون . توی خوابگاهمون توی جمع دوستام من و یکی دو نفر دی ...

مثل من توجمع ازبس همه رومیخندوندم همه خودشونوخیس میکردن ازبعداین اتفاق تنهایه لبخندمیزنم که خولبخندسراسرغم

وای چه خوب عزیزم  پس شما هم لر هستین 😍😍😍😍😍 چه خوب خوشبختم  شهر ما چطوره  عزیزم & ...

والا من اصالت پدر و مادرم بختیاری هستن البته پدر بزرگ و مادر بزرگ هام از دو طرف تهران بودن و تهرانم به خاک یپرده شدن ولی از اونجایی که ریشه و اصل واسم مهمه عاشق اصالتم هستم متاسفانه بلد نیستم حرف بزنم ولی تقریبا میفهمم چی میگن حداقل از مامانم بیشتر بلدم😁چون تو خوابگاه دوستان لر زیاد داشتم همه رو راست و دست و دل باز و مهربون بودن و زبونشونو تقریبا کامل میفهمم چون لری بختیاری زبان نیست در واقع گویش هست و همه جا با افتخار میگم من اصالتم بختیاریه.حتی دوست دارم پسرم رقصیدن بختیاری ها رو یاد بگیره گرچه باید خیلی تلاش کنم چون پدرش که اصالتن ترکه و اصلا نه بلده حرف بزنه نه هیچ تعصبی رو ترک بودنش داره چون پدر و مادر همسرمم متولد تهرانن.بله دوستم منطقه سلمان فارسی میشینن..تو شهرتون پیاده روی زیاد کردم.

من به خاطر کار همسرم بندرعباسم

وای چه خوب عزیزم  پس شما هم لر هستین 😍😍😍😍😍 چه خوب خوشبختم  شهر ما چطوره  عزیزم & ...

رومز رو دوست دارم😁چون انقدر دوستان خوبی دارم اونجا  به خصوص یکیشون عشقه منه..عزیزم اونم به من میگفت مریم تو کلا نظر منو نسبت به تهرونیا عوض کردی🤣هر جا راجع به تهران حرف بزنن من ازشون طرفداری میکنم😁بخاطر دوستان خوبه که من رومز رو دوست دارم..ینی اینا انقدر غریب نوازن حد نداره.گرمای خوزستانم دیدم چه جورشم دیدم..

بندرعباسم دست کمی از اهواز نداره البته اینجا شرجیه بیشتری داره.

ببین انقدر این دوست رومزی من عشقه عروسی عموش که استاد دانشگاه و رییس یکی از پروژه های بزرگ شرکت نفت بود ده سال پیش رفتم مامانش چون من فقط دو روز اونجا بودم به خاطر من حنابندون واسه اون همه مهمون قلیه ماهی درست کرد چون میدونست من فردا صبح زود عروسی میرم و فرصتی واسه قلیه ماهی خوردن ندارم..خب هر کی باشه عاشقه این مهربونیا میشه دیگه

اتفاقا زمستون میخوان بیان پیشم

والا من اصالت پدر و مادرم بختیاری هستن البته پدر بزرگ و مادر بزرگ هام از دو طرف تهران بودن و تهرانم ...

وای چه خوب عزیزم حس میکنم چقدر بهت نزدیک شدم دوست دارم😙😙 گویش لری خیلی شیرینه و به فارسی نزدیکه  حالا کجا رفتی پیاده روی

شوهرم بخاطر شعلش چند سال بندر بود 

نطامیه 

وای چه خوب عزیزم حس میکنم چقدر بهت نزدیک شدم دوست دارم😙😙 گویش لری خیلی شیرینه و به فارسی نزدیکه &n ...

کدوم بندر؟

والا اسم خیابوناشو خیلی یادم نیست.یه پارک کوهی دارین اونجا هم رفتم

البته اولین بار دوازده سال میش اومدم اخرین بار سه سال پیش..تغییر کرده بود