2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب دنیا اومد یک و نیم سالش بود فوت شد دقیقا شبی ک دخترم ب دنیا اومد

دردت رنجت اینقدر سنگینه که هیچی نمیتونم  بگم فقط و فقط امیدوارم خدا معجزشو نشونت بده وطلب صبر عزیزم طب اسلامی را هم امتحان کن آخه  خوندم  همچین بیماری  را خوب کردند  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مهرا جونم سوره واقعه رو دو بار خوندم برات باز اول همه دعا کردم  هر چند دعاهای من بالاتر از سقف ...

حالا که میخونی، دیگه با افکار منفی خرابش نکن، نگو از سقف خونه بالاتر نمیره.

اصلا نیازی نیست از سقف خونه بالاتر بره. خدا توی قلب همه حضور داره. کافیه به قلبت توجه کنی

.

الان زوده، صبر کن. هر چیزی سر وقتش. تا دکتر نرفتی، تا مشاوره نرفتید حرفی نزن. من هر وقت که زودتر ا ...

دعا کن برام باران جون راضی بشه باز اقدام کنم البته اگه اینبار قراره بارداری موفق داشته باشم 

وگرنه که ایشالله یایسه بشم که دیگه تخمکای نداشته باشم که باز یک بچه بیگناه رو به کشتن بدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها من امروز ۳۰صفحه رو با هم خوندم و نمی شد تک تک پیام بنویسم، اما خیلی غمگین شدم، خیلی از دوستان با غم زیاد به این گروه اضافه شدند.

واقعا متاثر شدم . خدا بهتون صبر بده. از دست من کاری به جز دعا بر نمیاد. برای همه شما دعا میکنم که بزودی دلهاتون مجددا شاد بشه و لبخند به لبهاتون بیاد.

دورت بگردم انشا...تاسال تموم نشده توهم باردارشی عزیزدلم

خدا نکنه عزیز دلم 

بخدا هر وقت بهم میریزی خیلی ناراحت میشم درکت میکنم آدم چقدر بیقراره بعد از دست دادن بچه اش فقط دلش می‌خواد حامله بشه یکم آروم و قرار پیدا کنه 

ولی چه کار خوبی کردی زود اقدام کردی خود همین باردار شدن زمان میبره منم بخودم بود بعد پریود اولم اقدام میکردم 

بچه ها من امروز ۳۰صفحه رو با هم خوندم و نمی شد تک تک پیام بنویسم، اما خیلی غمگین شدم، خیلی از دوستان ...

اره متاسفانه هر روز داره دوستای جدیدی بهمون اضافه میشه منم خیلی ناراحت شدم 

مخصوصا برای یکی از مامان گل که بچه مریض آشش رو از دست داده و یک دختر مریض هم داره اسمش فکر کنم فورود بود یک همچین چیزی 

واقعا از خدا براش میخوام دخترش رو شفا بده 

بچه ها من امروز ۳۰صفحه رو با هم خوندم و نمی شد تک تک پیام بنویسم، اما خیلی غمگین شدم، خیلی از دوستان ...

باران جون گفتی عضو هیات علمی هستی 

یعنی دانشگاه تدریس میکنی ؟

دلم میخادبرم پیش بابامودخترم 

مهرا، تمومش کن این دعاهای منفی رو.😡😡 این چه کاریه که در حق خودت میکنی؟ باید در اون دنیا جواب تک تک اعضای بدنت رو بدی که اینقدر بهشون اسیب میرسونی.

امروز خدا بهت نشونه داد. ایه ۸۴-۸۵ سوره انبیا!!!. اینقدر زود فراموش کردی؟ یعنی باور و ایمانت اینقدر کوتاهه؟ امروز با یا کریم حرف زدی، اینقدر زود فراموش کردی؟