2777
2789

شوهرم نیم ساعت دیگه میاد خونه باز غر غرض شروع میشه 

توی خونه نشستی نه سر کار میری نه دانشگاه ببین بخاطر بچه خودت رو یکسال از زندگی عقب انداختی 

باز حرفای تکراری 

بخدا خسته شدم از غرغرهاش 

حتی تصمیم گرفتم برم خونه دانشجویی بگیرم یک مدت ازش دور باشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مهرا، تمومش کن این دعاهای منفی رو.😡😡 این چه کاریه که در حق خودت میکنی؟ باید در اون دنیا جواب تک تک ...

اره حرف زدم میتونست کمکم کنه پریودنشم دلم‌خوش بشه بگه ۴ماه عذاب کشیداین ماه خوشحالش کنم چی میشد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جون گفتی عضو هیات علمی هستی  یعنی دانشگاه تدریس میکنی ؟

ایران هیات علمی بود، تازه دانشیار شده بودم.ولی انصراف دادم😔

الان هم گاهی ناراحت میشم. ولی سعی میکنم عادی باشم، چون استادم منتظره تا بگم ناراحتم که اون سرکوفت بزنه، خودت خواستی

وااای طفلی چه پدری داره ازش درمیاد.حتما یادشم و دعاش میکنه که انشالله خدا بهش رحم کنه همه اینا اشتبا ...

گلم متاسفانه وضع مالیشون خوب نیس.مجبورشد یکم دیر ازمایش بده اح بیجاره....مال اون خیلی سختتره بچش تکون میخوره حرکت داره نفس داره ولی قراره......

شوهرم نیم ساعت دیگه میاد خونه باز غر غرض شروع میشه  توی خونه نشستی نه سر کار میری نه دانشگاه ب ...

چه تحملی داری من حوصله خودموندارم شوهرم بگه ف دعواش میکنم بنده خداهم کاری نداره میدونه همش ساکت

چه فایده اقدام بی جواب ۴ماه شده انگار۴۰سال ازعمرم کم شده

مهرا برو یک مسافرتی زیارتی چیزی شاید دلت آروم بگیره 

برو مشهد 

کجا زندگی میکنی ؟ 

اره حرف زدم میتونست کمکم کنه پریودنشم دلم‌خوش بشه بگه ۴ماه عذاب کشیداین ماه خوشحالش کنم چی میشد؟

مهرا؟ تو میخوای به هر قیمتی بچه داشته باشی؟ خدای نکرده حتی اگه مریض یا نقص عضو داشت؟

چه تحملی داری من حوصله خودموندارم شوهرم بگه ف دعواش میکنم بنده خداهم کاری نداره میدونه همش ساکت

بخدا خسته شدم ازش بارها به طلاق فکر کردم باز میگم جونی ام اینجا رفت بعد یازده سال کجا برم اخه 

مهرا با شوهرت یکم خلوت کنید فکر کن تازه اپل ازدواجتون هست باهم بیرون برید سفر برید سینما پارک برین فیلم ببینید 

بشینین با هم حرف بزنید  موسیقی گوش بدید با هم 

حداقل تنهایی ات رو با شوهرت فعلا پر کن تا خدا بزودی بهت بچه بده انشالله 

وااای خدای من پیامت هم به شدت ناراحت کننده بود و هم از اون توصیف دو خط اولت غش کردم از خنده🤣

😋😋😂😂😂😂😋😋😋

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام هدانا جون خوبی؟ جمعمون جمع بود فقط شما نبودی که اومدی شکر خدا

ممنونم  عزیزم 😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مهرا جون یکم صبر کن  دیگه دختر خوب 

چی حالت رو بهتر میکنه ؟