2777
2789
توچجوری میخای حامله شی؟ازمن یادبگیرببین توبازه تخمک گذاری یابه محض تموم شدن پریودچه میکنم اصلادوسم ن ...

چون شوهر من که دیگه بچه نمیخواد 

تازه روز روزش. که بچه میخواست ما همیشه یک روز یا نهایت  همون دو روز تخمک گذاری رو اقدام میکردیم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بعد نظر من شوهرم هنوز بلد نیست چطور میتونه درخواست کنه، شاید میترسه زیاد درخواست کنه من ناراحت بشم.& ...

تو آلمانی مسلطی؟ شاید یه مقدارش به خاطر زبان باشه.دوستم همسرش پرتغالیه رفت پرتغال نه همسرش فارسی بلد بود نه دوستم پرتغالی ..انگلیسی حرف میزدن که اونم دوستم دست و پا شکسته حرف میزد شوهرش بهتره.یه سری اصطلاحات و احساسات تو رابطه رو نمیتونست بگه اعصابش داغون میشد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من بعد عمل پریود نشدم یعنی امکان تخمک گذاری هست ببخشید میشه بگی دقیقا چجوری بودی

من وقت تحمکگذاری یخورده زیر دلم درد میگیره و ببخشید ترشح زیاد دارم این ماهاولین باری بود که همراه رگهای خون بود و همینطور لکه دیدم دو روز بودترسیدم رفتم سونو همه چی نرمال بود گفت لکه تخمکگذاریه و دکترمم همینه گفت گفت درصد خیلی کمی از خانوما زمان تخمکگذاری لک میبینن دو روز سرچم کردن نت و بعضی تاپیکارو خوندم دیدم درسته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چند بار عزیزم خودت برو طرفش خوشگل موشگل کن لباس قشنگ ارایش خودت درخواست بده چیزی نمیشه شوهرته و به ق ...

اخ عزیزم یادعروس بودنم افتادم من ازمردن بچم مشکی تنمه  البته محرم وصفرونذرکردم چون بیزارم ازلباس رنگی همش مشکی دوسدارم

چند بار عزیزم خودت برو طرفش خوشگل موشگل کن لباس قشنگ ارایش خودت درخواست بده چیزی نمیشه شوهرته و به ق ...

وای شوهر من انگار برعکس همه مردهاس 

آرایش کنم بدش میاد مثلا اگه رژلب بزنم بوسش کنم میگه اه کثیفم کردی با این ات و آشغالایی که زدی 

از لباس خواب قرمز هم متنفره هر وقت پوشیدم گفت اه اه این چیه خیلی زشته 

کلا با همه مردها فرق داره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
ببخشید همسرم هم از من بدتره🙈 خیلی بلد نیست و نمیخواد قبول کنه که بلد نیست و نیاز به آموزش داریم😅 ...

خب دیگه در مورد خصوصی ترین روابطتون استادت نمیتونه کمک کنه خودت باید دست به کار بشی

من وقت تحمکگذاری یخورده زیر دلم درد میگیره و ببخشید ترشح زیاد دارم این ماهاولین باری بود که همراه رگ ...

من فکر نمیکنم اینجوری باشم احتمالا باز یه مشکل یا پریوده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خب دیگه در مورد خصوصی ترین روابطتون استادت نمیتونه کمک کنه خودت باید دست به کار بشی

در این مورد هیچوقت با استادم حرف نمی زنم. نمیتونم.

استادم خیلی تعصبیه و از اون قدیمی ها و سنتی های المانیه.

وای شوهر من انگار برعکس همه مردهاس  آرایش کنم بدش میاد مثلا اگه رژلب بزنم بوسش کنم میگه اه کثی ...

البته همسر منم تو رابطه از صورت با ارایش و رژ و کرم بدش میاد ولی شوهر تو نور علی نوره ماشالله..کلکسیون همه اخلاقیات خوبه🤣🤣عذر میخوام جسارت کردم

وای شوهر من انگار برعکس همه مردهاس  آرایش کنم بدش میاد مثلا اگه رژلب بزنم بوسش کنم میگه اه کثی ...

ای بابا خب مشکی بپوش بنظرم قشنگتره عجبا بر عکسه اینو بیار من چند جلسه باهاش صحبت کنم این دیگه از دست در رفته به کل   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......