2777
2789
بچه ها یک سوال خصوصی  وقتی برای اولین بار بعد از دست دادن فرشته اتون رابطه داشتید چه حسی داشتی ...

متنفر بودم بعد شوهرم فکر میکنه با رابطه من بهتر میشم هی اصرار میکرد بدبختی بود

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها یک سوال خصوصی  وقتی برای اولین بار بعد از دست دادن فرشته اتون رابطه داشتید چه حسی داشتی ...

من مثل یه تیکه گوشت بودم فقط دلم میخواست تموم شه ابان بعد۴ماه هم دوسندارم الان هفته ای یباربزورولی بعدپریود نه نمیدونم چراواقعانشدم چراخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من خیلی زیاد صدف و میگو و این جک و جونورای دریایی میخوره  والا من تغییری توی شوهرم ندیدم& ...

جدی؟؟من بارداری دومم ناخواسته بود و هر دو شام صدف خوردیم ..همسرم ساعت ۳ شب از خواب بیدارم کرد کاش بیدار نمیشدم😢 همسرم چای زنجبیل هم میخوره تاثیر داره چه برسه به کوسه ماهی و هشت پا و صدف🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

من خیلی بدم میومد و عین جنازه بودم و بعد از ۴۵ روز بعد از زایمان و از همسرم دلخور بودم که چرا منو درک نمیکنه

من یکی از دلایلی که بعد پر کشیدن بچم گاهی از همسرم بدم میاد اینه که تا اخر ماه ۸ دست از سرم برنمیداش ...

وای مریم رابطه فقط همون اوایل واژن هست 

بچه اون بالاس عزیزم تا جفت خیلی فاصله هست 

من توی بارداری ام خیلی سونو واژینال میشدم همش میترسیدم بهشون میگفتم اونا میگفتن نترس تا بچه و رحم خیلی فاصله هست 

دکتر هم که برای من ممنوع کرده بود دلیلش این بود که ارگاسم زن باعث آزاد شدن هورمونی توی بدن زن میشه که برای زودرسی ها خطرناکه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من خیلی بدم میومد و عین جنازه بودم و بعد از ۴۵ روز بعد از زایمان و از همسرم دلخور بودم که چرا منو در ...

تازه بچه پررو میگفت عزیزم بخاطر خودته میخوام حال و هوات عوض بشه😡😡

وای مریم رابطه فقط همون اوایل واژن هست  بچه اون بالاس عزیزم تا جفت خیلی فاصله هست  من تو ...

نه اگه سک.س اروم نباشه میتونه باعث جدا شدن جفت باشه ..😢دکترم گفته بود رابطه مشکلی نداره

بعد نظر من شوهرم هنوز بلد نیست چطور میتونه درخواست کنه، شاید میترسه زیاد درخواست کنه من ناراحت بشم.& ...

چند بار عزیزم خودت برو طرفش خوشگل موشگل کن لباس قشنگ ارایش خودت درخواست بده چیزی نمیشه شوهرته و به قول نی نی سایتی ها شورت قرمز غوغا میکنه خاک به سرم منو ببین راه حل میدم تو این زمینه ها

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......