2777
2789
بچه ها خواهشن کسی اگه میدونه جوابم بده چند روز پیش ترشح رگ خونی داشتم ببخشید ک میگم خیلی کم دو روز ب ...

عزیزم همین ماه که گذشت ۱۴ سیکلم همینطوری شدم دو روزم بود رفتم سونو و دکتر لک تخمکگذاری نگران نباش اقدام کن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

من الان هشت ماهه با شوهرم رابطه نداشتم 

بیچاره 

توی حاملگی ممنوع بودم 

بعدش هم که دو ماه خونریزی داشتم 

بعدش هم پری 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا کل تاپیک چهارصد و خورده ای صفحه همه دارن ناله و گریه نیکنن این دو صفحه توش کم میشه نگران نبا ...

هرکی هم بیادکلی گریه میکنه یه مشت ادم ناراحت بایه دیوونه روانی دورهم جمع شدن

عزیزم همین ماه که گذشت ۱۴ سیکلم همینطوری شدم دو روزم بود رفتم سونو و دکتر لک تخمکگذاری نگران نباش اق ...

خب من بعد عمل پریود نشدم یعنی امکان تخمک گذاری هست ببخشید میشه بگی دقیقا چجوری بودی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من الان هشت ماهه با شوهرم رابطه نداشتم  بیچاره  توی حاملگی ممنوع بودم  بعدش هم که ...

توچجوری میخای حامله شی؟ازمن یادبگیرببین توبازه تخمک گذاری یابه محض تموم شدن پریودچه میکنم اصلادوسم ندارم چون روحیشوندارم فقط بخاطربچه 

واقعا میخوام انجام بدم ولی نمیدونم چطوری🙊🙈🙈

ببخشید همسرم هم از من بدتره🙈 خیلی بلد نیست و نمیخواد قبول کنه که بلد نیست و نیاز به آموزش داریم😅

اوایل که اصلا بلد نبود چی باید به یه خانم کادو بده. کلی استادم براش از رابطه رومانتیک خودش گفته تا کمی یاد گرفته.

من هر چی میشه میرم به استادم میگم و از اون کمک میخوام.😅

بچه ها یک سوال خصوصی 

وقتی برای اولین بار بعد از دست دادن فرشته اتون رابطه داشتید چه حسی داشتید ؟ 

من همیشه گریه میکردم اصلا خیلی برام سخت بود تا مدتها 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من الان هشت ماهه با شوهرم رابطه نداشتم  بیچاره  توی حاملگی ممنوع بودم  بعدش هم که ...

من یکی از دلایلی که بعد پر کشیدن بچم گاهی از همسرم بدم میاد اینه که تا اخر ماه ۸ دست از سرم برنمیداشت پدرم دراومد😢😢😢شایدم اون باعث جدا شدن جفت شده..در حالت عادی همسرم یه جتلمنه ماهه هزار ماشالله انقدر آروم و منطقی و صبوره ولی یبارم بهش گفتم تقصیر تو بوده شاید اون رابطه اخر بی تاثیر نبوده گفت رابطه یه چیز دو طرفه ست درست نیست فقط منو مقصر کنی ..ولی یبار انقدر اشک میریخت میگفت خودمو نمیبخشم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آذی جون و باران جون اگه همسراتون اهل غذای دریایی هستن صدف و خرچنگ غوغا میکنه دیگه نصف شب از خواب بید ...

من توی غذاش هر روز زنجبیل می ریزم و توی چایی هم همیشه گل رز، تا حالا فایده نداشته.

غذای دریایی بجز و گوشت قرمز و مرغ که اصلا نمیخوره. من که اصلا غذای دریایی و گوشت قرمز نمی خورم فقط مرغ می خورم.

البته جدیدا سعی میکنم کمی چرخ کرده توی غذا استفاده کنم ولی فقط چرخ کرده و اون هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم🥴🥴