2777
2789
مریم جان توروخدا دعا کن یه فرجی بشه بگن اشتباه شده.خیلی بی کسه.خدا به بی کسیش رحم کنه

وااای طفلی چه پدری داره ازش درمیاد.حتما یادشم و دعاش میکنه که انشالله خدا بهش رحم کنه همه اینا اشتباه باشه.اخه چطور تا حالا نفهمیدن بچه نقص داره..الان یهو فهمیدن!!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی کلا یک یا دوبار بیشتر در ماه نمیرم توی کار اساسی شوهر 🙊🙊

چرا ؟ کم نیست دو بار ببخشیدا میگم اخه برا بارداری ک دفعات بیشتر شانس بالاتر میره و اینکه کلا کمه بنظرم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
برا  من نوشته خدای بسیار با کرم و رحمت هست و اگر خواست خلق را به کردارشان مواخذه کند ولیکن برا ...

مگه به نیت اینکه دلتو شکوندن  قرآنو باز کردی؟؟اگه نیتت این بوده خدا خیلی واضح جوابتو داده .عالیه

چرا ؟ کم نیست دو بار ببخشیدا میگم اخه برا بارداری ک دفعات بیشتر شانس بالاتر میره و اینکه کلا کمه بنظ ...

بارداری بار اولم هم همینطور بود. ما هر دو خیلی هات نیستیم🙊🙊

ببخشید یا واقعا من یه چیزیم هست که اصلا کارهای لطیف زنانه بلد نیستم🙊🙊

مگه به نیت اینکه دلتو شکوندن  قرآنو باز کردی؟؟اگه نیتت این بوده خدا خیلی واضح جوابتو داده .عالی ...

اره گفتم خدا کی جوابم میدی دقیقا همین سوره کهف اومد و این ایه خودمم تعجب کردم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بارداری بار اولم هم همینطور بود. ما هر دو خیلی هات نیستیم🙊🙊 ببخشید یا واقعا من یه چیزیم هست که اص ...

منم معمولیم ولی همسرم نه😕😕خیلی رو اعصابم میره.ببخشید چون شبا همش منو از خواب بیدار میکنه واقعا بارها بهش گفتم ولی تو ۸ سال عادتش ترک نشده..بعضی اوقات میگم الکی باهاش قهر کنم سراغم نیاد ولی خودش عادت قهر نداره سریع منت کشی میکنه😞

۲ بار در ماه برای شمایی که تازه ازدواج کردین کمه تعداد رو بیشتر کنین که احتمال بارداری بالاتر بره.

پس بچتون به دنیا بیاد میشه سالی یبار🤣