2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشن کسی اگه میدونه جوابم بده چند روز پیش ترشح رگ خونی داشتم ببخشید ک میگم خیلی کم دو روز ب ...

بی بی چک بزن عزیزم 

شاید بارداری 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

برا  من نوشته خدای بسیار با کرم و رحمت هست و اگر خواست خلق را به کردارشان مواخذه کند ولیکن برا آن عذاب وقت مقرر تعیین شده خوبه حداقل خدا میدونه دل میشکونن شکر 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
برا  من نوشته خدای بسیار با کرم و رحمت هست و اگر خواست خلق را به کردارشان مواخذه کند ولیکن برا ...

اوناییکه دل میشکونن بایدجوابشوببینن وبسپاربخداببین کی وچجوری جواب میده 

سلام به همه، وای چقدر پیام بود🙈 از سه ساعت تا الان طول کشید تا همه رو مرور کنم😅

سلام عزیزم اینجا باید زود بزود بیایی 

امروز ۳ شنبه هست پریود شدی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

من هم عصری دلم خیلی گرفته بود، یه مسیر یک ساعته رو تا خونه قدم زدم و با خدا حرف زدم.

این ماه که گذشت برام و سیکل ماهانه جدیدم شروع شد . حتما حکمتی بوده که باردار نشدم.

احتمالا یه دو ماهی اقدام نمیکنم تا کمی از کلاس هام رو پیش ببرم. بعدش هر چی خدا صلاحم بدونه🙏