2777
2789
نه نگوبگیرببین خداجوابتوچی میده

نیت میکنی صفحه قرآن رو باز میکنی ؟ 

بعد باید معنی کدوم صفحه رو بخونی سمت راست یا چپ ؟ 

باید حتما موقع گریه کردن باشه ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نیت میکنی صفحه قرآن رو باز میکنی ؟  بعد باید معنی کدوم صفحه رو بخونی سمت راست یا چپ ؟  ب ...

نه عزیزم من سرنمازخیلی دلم گرفت وشروع کردم واسه بچم گریه کردن براش لالایی خوندن یهوگفتم بزارببینم خداچه جوابی بهم میده نیت کردم بازکردن همون صفحه سمت راست وچپ باهم خوندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هسرنمازخیلی گریه کردم واسه دخترم لالایی خوندم  بزارلالاییموبگم گفتم لالالالاچه بی قرارم لال ...

وااااای عزیزززم عین همون چند آیه ای که دیشب واسه من اومد سوره انبیا ایات ۸۴ و ۸۵

خداوند دعاهات رو مستجاب کرده فقط بهت میگه از صابرین یاد کن ینی صبور شد به موقعش دخترتو بهت برمیگردونم.خیلی خوبه♥️♥️♥️

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
وااااای عزیزززم عین همون چند آیه ای که دیشب واسه من اومد سوره انبیا ایات ۸۴ و ۸۵ خداوند دعاهات رو م ...

عزیزم بازکردم سوره انبیااومدسمت راست ازایه فکرکنم ۸۴بود درست گرفتم؟

متخصصین تخمک گذاری بیاین تخمک گذاری منو پیدا کنین..دو دوره ۲۶ روزه شدم این دوره ۲۷روز  الان روز ...

عزیزم من تودوره ۲۶روزه روز۱۰ازادکرده بودم بقیشونمیدونم بایکی دوروزاین وراون وردیگه

بچه ها خواهشن کسی اگه میدونه جوابم بده چند روز پیش ترشح رگ خونی داشتم ببخشید ک میگم خیلی کم دو روز بود قطع شد و باز ترشح سفید و بی رنگ الان خیلی دل درد دارم و تخمدانام درد میکنه چکار کنم یعنی پریود بود ک درست نیومد ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......