💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچها راستی سعی کنید روغناتونو عوص کنید حیوانی مصرف کنید قند نخورین پرو پرو روشون مینویسن تراریخته هنچی تراریخته شده میگن خیلی تاثیر داره تو بارداریای ناسالم نمیدونم درسته یا نه ولی من چند ماه گذاشتم کنار
منم خیلی وزنم بالا بود دکترم گفت اول وزنتو کم کن توی سه ماه از ۹۲ رسیدم به ۶۵ کیلو رژیم سفت سخت گرفت ...
افرین به همتت .ماشالله داری.من قبل بارداریم ۵۵ بودم بعد از تقریبا ۳۵ هفته بارداری بچه رو که خارج کردن ۶۳ شدم الان یه کیلو کم کردم سایزم امشب مربی اندازه بگیره معلوم میشه.۵ کیلو دیگه کم کنم مث اول میشم.خیلی سخته چجوری هزار ماشالله انقدر زباد کم کردی!!من دو بار در هفته پلو میخورم روغن کلا حذف به حاش روغن زیتون میخورم.قند و شکر ۲۰ ساله نمیخورم. سس و نوشابه و خیارشورم که کلا کم میخورم با این حال رژیم گرفتن سخته
منم نفرین نکردم دلم خیلی شکست ولی کاری نمیتونم بکنم چون حق دارن شاید من ... ولی خدا جواب دل شکستم کا ...
منم نفرین نکردم وقتی جاریم گفت خیلی دلم شکست گریه کردم مثلا براشون نذری میبردم میبرده بیرون مینداخته فقط یکی دوتاشون اینجورین مثلا تحصیل کرده ان، سنشون بالاس مجردن من همیشه حواشونو داشتم ولی اونا جور دیگه بودن رفته بودن گفته بودن این بچه نداره بخاطر اینکه داداشمون سر عقد گفته حق نداری بچه دار شی اصلا یه حرفای بی ربطی، باهاشون شوهرم قطع رابطه کرد چندین ساله الان ۸ ساله ولی شنیدم دختر خونه سالم سالم یهویی تب میکنه فک میکنن انفولانزا گرفته چند هفته خوب نمیشه و همش تب لرز تا میره میفهمن تخمدونش سیاه شده فوری عملش میکنن بعد یکسالم شنیدیم دوباره مشکل پیدا کرده رحمشو برداشتن، من هیچ وقت هیچ وقت نفرین نکردم نمیکنم حتی دشمنمو فقط میگم خداجون سپردم بخودت