2777
2789
من خودم برا دخترم سند معده میزارم چون نمیتونه غذا بخوره گاهی مثانه اش کار نمیکنه سوند میزارم براش گا ...

سلام عزيزم خيلي ناراحت شدم...انشالله خدا شفا بده عزيزم....بقيه صفحات رو كامل نخوندم ميشه بپرسم مشكل پسر و دخترتون چي بود؟مثل هم بود شرايط؟ آزمايش ها و غربالگري ها نشون ندادن مشكلات رو؟

خدا بهت یه دختر وپسردوقلو بده.وافعا بعضی وقتا ازحکمت مصلحت خدا سردراوردن سخته... اگه یادتون باشه ای ...

ای بابا چه بد 

باز خدا رو شکر تونست یک بچه سالم بیاره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهت یه دختر وپسردوقلو بده.وافعا بعضی وقتا ازحکمت مصلحت خدا سردراوردن سخته... اگه یادتون باشه ای ...

نمیدونم واقعا آدم تو کار خدا میمونه

واقعا مصلحتش چیه آخه.... بعضیا هی الکی الکی سقط میکنن بعضیا هم اینجوری عذاب میکشن

مهرا جان یکی از فامیل زایمان زود رس کرده به همه گفته ک من نرم دیدنشون گفته این بچش اینجوزی شد میاد ح ...

وای سرم درد اومد  چقدر با این حرف حالم بد شد بهم فشار اومد خدااا😣😣😣😣

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها ی سوال دیگه دارم من بعد سقطم چون ی مقدار بقایا داشتم خیلی گرمیجات خوردن تا خودش دفع شد اما ...

والا اولش که خوندم گفتم احتمالا از کبدته ولی ویتامین ای واسه کبد بد نیست تازه مفیدم هست.ازمایش برای آنزیمای کبدی بده چون یه وقت میبینی انزیما بالاست ولی کبد توی سونوگرافی سالمه..حالا ضرر نداره که تا زمانی که بخوای آزمایش بدی صبح ها ناشتا خاکشیر و آب جوشیده ولرم بخور و رژیم غذاییتو دقت کن که خیلی برای کبد مهمه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
والا اولش که خوندم گفتم احتمالا از کبدته ولی ویتامین ای واسه کبد بد نیست تازه مفیدم هست.ازمایش برای ...

میخوام ازمایش برم شاید باورتون نشه از آزمایش و سونو وحشت دارم انقده که جوابای بد دادن بهم😢😢

پس خارشم ممکنه از کبد باشه

من الان ناشتا عسل و دارچین میخورم از اول مهر شروع کردم چجوری خاکشیرم بخورم؟

میخوام ازمایش برم شاید باورتون نشه از آزمایش و سونو وحشت دارم انقده که جوابای بد دادن بهم😢😢 ...

عسل و دارچین خیلی گرمیه و اگه مشکل از کبد باشه بدتره.کجاهای بدنت بیشتر میخاره؟؟

به قول برادرم اینا رو بهش میگفتم گفت نه بابا مریم این دیگه پس گردنی نبود..زد دهنتونو سرویس کرد😄😄😄 ...

من میگم پس گردنی  که من خوردم محکم با کله خوردم تو دیوار بن بست بتنی که هیچ راهی نداشت من قشنگ تو بیمارستان  حس میکردم  به بن بست خوردم هیچ راهی نداستم هیچی ازم بر نمیومد اینقدر دعا میکردم دهنم خشک میشد وای چقدر لحظه های یختی  پشت سر گداستیم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 میخوام ازمایش برم شاید باورتون نشه از آزمایش و سونو وحشت دارم انقده که جوابای بد دادن بهم😢😢 ...

اون عسل و دارچین واسه کسیه که میخواد باردار بشه تو که هنوز تصمیم قطعی نگرفتی

تازه عرق کاسنی هم روزی یه لیوان بخور هم انزیمای کبدتو پایین میاره و پاکسازی میکنه هم احتمال پسر شدنو بالا میبره.فقط عرقش خوب باشه

سختی=یختی

من میگم پس گردنی  که من خوردم محکم با کله خوردم تو دیوار بن بست بتنی که هیچ راهی نداشت من قشنگ ...

وااای خدای من پیامت هم به شدت ناراحت کننده بود و هم از اون توصیف دو خط اولت غش کردم از خنده🤣

عسل و دارچین خیلی گرمیه و اگه مشکل از کبد باشه بدتره.کجاهای بدنت بیشتر میخاره؟؟

هر دفعه ی جاست کهیر میزنه میخاره ی مدت قبلا شدید بود قرص حساسیت میخوردم خوب میشدم اما الان بعد ی ربع حدودا خوب میشه