2777
2789

بچه ها ی سوال دیگه دارم

من بعد سقطم چون ی مقدار بقایا داشتم خیلی گرمیجات خوردن تا خودش دفع شد

اما بعدش همش کهیر میزدم که فکر کردم از گرمیجاته قطع کردم خوب شد

چند ماه پیشا دکتر بهم وینوتامین دی و ای داده بود بعد چند روز دوباره کهیرام شروع شد ی مدت گذشت فک کردم از پیتامین ای قطع کردم خوب نشدم رفتم ی دکتر داخلی بهم گفت نمیدونم شاید علایم روماتیسم و اینجور چیزا باشه ازمایش داد البته منم بهش گفتم ژزمایش کبدم بنویس برام بعدش منم چون درد استخونو اینا نداشتم نرفتم ازمایش

اما همچنان کهیر میزنم کم شده اما هست

به نظر شماها ممکنه از انزیمای کبد باشه تو سونو کبدم سالم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس من خیلی سر نترسی دارم 

با وجود چهار بارداری ناموفق بازم دلم می‌خواد شانسمو امتحان کنم 

البته مرده شور شانسمو ببرن که هر چی میکشم از دست اونه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بچه ها ی سوال دیگه دارم من بعد سقطم چون ی مقدار بقایا داشتم خیلی گرمیجات خوردن تا خودش دفع شد اما ...

من اطلاعی راجع به کبد ندارم 

مری جون میدونه 

اقدام کن بابا نترس  من م مطمینم همتون بارداری سالمی خواهید داشت  همتون بچه دار میشین بزو ...

خداروچی دیدی شاید شما زودتر از همه رفتی و تنهامون گذاشتی البته با بارداری و بچه داری

اره بخدا نمیدونم چیکارکنم.نه میتونم کلا بیخیال بجه شم نه میخوام ریسک کنم اقدام کنم یه مشکلی پیش بیاد ...

مال من دو تا دختر دو تا پسر 

پس من خیلی سر نترسی دارم  با وجود چهار بارداری ناموفق بازم دلم می‌خواد شانسمو امتحان کنم  ...

نه عزیزم شما حقته مادر شی 

هر کی جای شما بود همینکارو.میکرد مطمعن باش به نتیجه میرسی

فقط باید شوهرتو راضی کنی باهات همکاری کنه

خداروچی دیدی شاید شما زودتر از همه رفتی و تنهامون گذاشتی البته با بارداری و بچه داری

نه بابا جوک سال رو گفتی 

اخه مگه من حضرت مریم هستم که همین طوری خالی خالی بقول بع بعی توی اون برنامه که به نگار جواهریان میگفت حامله بشم 

نه عزیزم شما حقته مادر شی  هر کی جای شما بود همینکارو.میکرد مطمعن باش به نتیجه میرسی فقط باید ...

یعنی خدایی بجای من بودین بازم ریسک میکردین ؟ 

نمیدونم پلی دلم واقعا یک معجزه می‌خواد پاس جون 

از اون معجزه هایی که ناخواسته یکهو ببینم حامله ام شوهرمم زبونش کوتاه باشه دیگه 

یعنی خدایی بجای من بودین بازم ریسک میکردین ؟ 

اره صد در صد تا به نتیجه میرسیدم که مطمعن باش میرسی.... 

دختر عمه من ی پسر داشت بعدش دو بار باردار شد و سقط کرد هفته ی چندم یا دلیلشو دقیق نمیدونم بازم این دفعه اخر که من باردار بودم بازم باردار شد و ی پسر دیگه بدنیا آورد تو سن 41 سالگی

مال من دو تا دختر دو تا پسر 

خدا بهت یه دختر وپسردوقلو بده.وافعا بعضی وقتا ازحکمت مصلحت خدا سردراوردن سخته...

اگه یادتون باشه اینجا چندبار گفتم فامیلمون که ۲۰سال بود بچه دارنشده بودو۳تا بچش تو ماههای اخر فوت شدن بعدش یه دخترسالم اوردالانم که برا دختر دومش بارداربود وهفت ماهشه گفتن باید سقطش کنه ناقصه...

بیچاره تو این دنیا فقط زجر کشید نه مادرداره نه پدر نه خواهر نه برادر.خیلی حالش بد بود

اره صد در صد تا به نتیجه میرسیدم که مطمعن باش میرسی....  دختر عمه من ی پسر داشت بعدش دو بار با ...

خدا رو شکر که بازم بچه دار شد