2777
2789
نه میخواستم از دی اقدام کنم اولی مشکل کلیه داشت هفته 24 دومی هم سندروم داون هفته 17 همشم دکترا می ...

بنظر منم خیلی بد شانسی اوردی 

این مشکلات احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با یه بچه میتونی زندگی کنی و خیال بارداری از سرت بیرون کنی به نظر من باردار نشو.. ولی اگه توان ر ...

مگه یک بچه داره ؟ 

آذی جون میبینی از تو سخت تر هم دارن امتحان پس میدن 

اره واقعا مری جون 

بچه مریض داشتن سخت ترین آزمون الهی هست 

وا پس من چی بگم  که چهار بار  دوستت بجای توی نیس که درکت کنه بدونه بچه نداشتن چقدر سخته& ...

عزیزدلم برای شما که خیلی سخت بوده ایشا... هیچ وقت حسرت مادر شدن به دل هیچ زنی نمونه

عزیزم من ی دختر دارم واسه همین دوستم اینجوری گفته

میگه ریسک نکن دوباره استرس بکشی یا ی بچه مشکل دار داشته باشی

من میگم کاش هیچ وقت اصلا به بچه دوم فکر نمیکردم🙈🙈

فورودو جون دکترات چی میگن ؟  

بهم سر بچه اول گفتن سر زایمان بچت خفه شده اکسیژن ب مغزش نرسیده اینجوری شده دومی سزارین اوردم بازم مریض بود اما یکمی شدتش نسبت ب بچه قبلم کمتر بود بیماریش رفتم دکتر گفتن ژنتیکیه ازمایش هول اگزون گرفتن از دخترم مشخص نشد بیماریش فقط ب ی ژن مشکوک شدن گفتن شما مامان بابا باید ازمایش بدین ببینیم در شما وجود داره یا ن اگه داشتین ک بیماری مشخص اگه نداشتین مشخص نیس.... راستی نمیدونم چرا بچه های ششم سالم میشن ما ی اشنا خیلی دور داریم  بچه هاش مثل بچه های منن ک شیشمیش سالم شد ی پسر دوساله

😆
خداکنه همینکه میگی باش ونفست حق نشم به همین ماه عزیزقسم میدم نشم

توروخدانذرعلی اصغرکن انشالله حامله باشی سال بعد همین موقع شیر پخش کنی.اصلا اگه نتونستی اگه حامله بودی بگو خودم میدم.بخدا اگه الان بگن همین الان ارزوت چیه میگم مهرا باردارباشه

میفهممت عزیزم منم پدرم دوسال پیش سکته قلبی کرد خیلی شدید من پنج روز به ازمون وکالتم بود که این اتفاق ...

ای جانم باشه یه تیکه گوشت باشه ولی بابا باشه خدابرات حفظش کنه سایش همیشه بالاسرت قدرشوبدون تاهست باهاش باش 

اگه با یه بچه میتونی زندگی کنی و خیال بارداری از سرت بیرون کنی به نظر من باردار نشو.. ولی اگه توان ر ...

همینجا پیش چند تا دکتر رفتم همونجور که شما هم گفتی همشون میگن بارداری کلا ریسکه

هیچ تضمینی نیست که ایندفعه سالم باشه اما چون ی بچه سالم داری احتمال اینکه سالم باسه هم هست

کلا پنجاه پنجاهه

عزیزدلم برای شما که خیلی سخت بوده ایشا... هیچ وقت حسرت مادر شدن به دل هیچ زنی نمونه عزیزم من ی دختر ...

خدا دخترت رو برات ببخشه عزیزم 

ولی بنظر منم خیلی بدشانسی اوردی 

شانس موفقیت خیلی زیاده توی بارداری بعدی ات 

دیگه به توان روحی خودت برمیگرده که خدای نکرده یک درصد اگر تکرار بشه میتونی طاقت بیاری مث من یا نه ؟

همینجا پیش چند تا دکتر رفتم همونجور که شما هم گفتی همشون میگن بارداری کلا ریسکه هیچ تضمینی نیست که ...

بنظرم از پنجاه درصد شانس موفقیت خیلی بیشتر هست 

همینجا پیش چند تا دکتر رفتم همونجور که شما هم گفتی همشون میگن بارداری کلا ریسکه هیچ تضمینی نیست که ...

بسپاربخداهمسایمون تیروئیدسمی داشت دکترگفت بایدسقط شه ۵ماهش بودباباش گفت اون بالایی بخوادمیمونه وواقعاهم نگهش داشت وخدابهش بچه سالم داد