2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااا فکر کردم شش ماه میشه تقریبا.نمیدونم والا تصمیم سختیه..

خیلی....

امروز با یکی از دوستای صمیمیم حرف زدم اولین بار بود در این مورد باهاش حرف میزدم پرسیدم تو.جای من بودی چیکار میکردی گفت ریسک نمیکردم... دیشبم که شوهرم اونجوری گفت دگرگون شدم امروز😂😭😭

خیلی.... امروز با یکی از دوستای صمیمیم حرف زدم اولین بار بود در این مورد باهاش حرف میزدم پرسیدم تو. ...

وا پس من چی بگم 

که چهار بار 

دوستت بجای توی نیس که درکت کنه بدونه بچه نداشتن چقدر سخته 

اینکه همیشه خونه ات سوت و کور باشه همیشه حسرت به دل اسم مادر بمونی 

اقدام کن بابا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من خودمویادم رفته یه ارامش میخام اونم بزودی یااین دنیایااون دنیا بخداخسته شدمم مثل دیوونه هابایاکربم ...

خدا نکنه ایشا... بمونی و واسه بچه هات مادری کنی

منم همینجوری بودم شبا میرم لب پنجره با ماه حرف میزنم و درد دل میکنم🙊🙊🙊

خیلی.... امروز با یکی از دوستای صمیمیم حرف زدم اولین بار بود در این مورد باهاش حرف میزدم پرسیدم تو. ...

اگه با یه بچه میتونی زندگی کنی و خیال بارداری از سرت بیرون کنی به نظر من باردار نشو.. ولی اگه توان روحی و جسمی داری و میتونی پیش چند تا متخصص ژنتیک و پریناتولوژیست خوب بری ...برو مشورت بگیر و اخرین شانستو امتحان کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
قربون دلت برم مرسی میدونی مشکل اینجاست تحملم تموم شده هرکسی بابایه آستانه غمی داره بابام رفت ۶ماه تم ...

میفهممت عزیزم منم پدرم دوسال پیش سکته قلبی کرد خیلی شدید من پنج روز به ازمون وکالتم بود که این اتفاق افتاد دوسال بکوب خونده بودم ماه به ماه حتی خونوادمو نمیدیدم قرار بود روز ازمونم با مامان بابام برم ، یهو دوازده شب زنگ زدن بهم بابام حالش بدشده فک کردم یخوردده مشکل پیدا کرده وقتی رسیدم بیمارستان دیدم رفته تو کما دوماه تو کما بود ازمونم هیچی شد چقدر زجه زدیم تازه چند سال بود بازنشسته شده بود معلم بود تازه داشتن با مامانم اززندگی لذت میبردن بچهام که همه سرخونه زندگیشون بودن ولی زندگی براش اینطوری رقم زد دوماه تمام تو کما بود دکترا میگفتن بیاید رضایت بدین دستگاه قطع کنیم کم کم داشتیم راضی میشدیم ولی یهو بهوش اومد درسته بابای اول نیست کلا فراموشی گرفته بخاطر اسیبی که بمغزش رسیده ولی بازم نفس میکشه مشکلات زیاد داریم ، ولی نا امید نشدیم و نیستیم اینم از بچه دار شدن من همیشه بهم میگفت بابا جون کی بچه بیار ارزو بدل نمیرم نومو ببینم انشالله صد سال زنده باشه به ارزوش برسه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم