2777
2789
پس عزیزم امروز روز۲۷ پریودته.خیلی زوده برا قضاوت...انشالله انشالله که پریودنمیشی.دوره ات چندروزه است ...

همیشه قبل زایمانم ۲۸روزه بعدزایمانم سی ویک روزه بوددوماهش ماه بعدشم ۲۶روزه قاطی سده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم زیاد خوب نیستم و دو دل همونجوری که میدونی😔😔 مدرسه شروع شده یکم کارم زیاد شده میام میبی ...

حالا صبر کن بزار یکسال از رفتن بچت بگذره بعد تصمیم بگیر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مهرا جون من مطمئنم بزودی مامان میشی عزیزم مطمئنم شما شاید نا امید باشی ولی دل من برات روشنه

قربون دلت برم مرسی میدونی مشکل اینجاست تحملم تموم شده هرکسی بابایه آستانه غمی داره بابام رفت ۶ماه تموم تورختخواب خوابیدم باسرم همسرموخواستم ۵سال مخالفت کردن عذاب کشیدم اینم ازاین بخداکششم تموم شده واسه هرچیزی که برام عزیزبودیاامتحان شدم یازجرکشیدم بخداطاقتم تموم شده

واای من چند صفحه بیشتر نخوندم 

چقدرررر گریه کردم😭😭😭😭😭

خدا به همتون کمک کنه 

بحق این روزه های عزیز و اربعین حسینی ،خدا التماست می کنم به تک تک این دوستانیکه اینجا درد ودل کردن خدا جونم ،زود زود دامنشونو با بچه هایی سالم و صالح سبز کن 😞😞 خاهش میکنم خدا بحق حضرت علی اصغر دست تنهاشون نزار 

این تاپیکمو دوست داشتید بخونید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3004767/داستان-چهار-سال-ناباروری-و-نی-نی-دار-شدنم-اونایی-که-مشکل-ناباروری-دارید-بیاید?postId=102146164

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
نه جراتشوندارم دکترگفت عقب افتادبزن اخه ازازمایش خون که دقیق ترنداریم

فردا انشالله پریودنشدی.پس فردا صبح بزن.من تو۳تا بارداریم دوسه روز قبل هم نشون داده.یعنی از۲۷به بعد

اخه به نظرم تا زمان پریودت نرسه اینقد نباید غصه دار شی دور از جونت با این حالت اکه باردار باشی هم خد ...

من خودمویادم رفته یه ارامش میخام اونم بزودی یااین دنیایااون دنیا بخداخسته شدمم مثل دیوونه هابایاکربم حرف میزذم میگفتم به خداتوبگوحرف منونمیشنوه