2777
2789

مهرا جون یک هفته مونده هنوز اینجوری پریشان شدی !؟ 

تو رو خدا یکم صبور باش . مهرا جون فکر کنم گفتی پدرت رو از دست دادی اگه درست یادم باشه ، اگه این طور باشه باید دختر خیلی قوی باشی . چون مرگ پدر و مادر هم ضربه خیلی بزرگی توی زندگی آدم هاس . پس صبوری کن عزیزم . از تو انتظار میره خیلی صبورتر باشی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول خودش میگه آدم عاقل از یک سوراخ چند بار گیاه نمیشه یک همچین ضرب المثلی میزنه درستش یادم نیس&nb ...

منظورم این بود گزیده نمیشه باز این تبلت برای خودش لغت اشتباه انتخاب کرده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
وای عزیزم نمیدونی ۴ماه دارم میسوزم هرماه امیدماه بعدودست خالی بخدایعدزایمانم رفتم دکترخانم دوماه قبل ...

مهراجان روحیه خیلی مهمه.روحیه تو درست کن استرس نداشته باش استرس خودش مانع تخمک گذاریه

مهرا جون یکم صبر کن عزیزم اینقدر ناامید نباش  منم مطمینم تو تا قبل عید بارداری  و جزو او ...

عزیزم برج ایفل🤣🤣🤣عزیزم خیلی کم طاقت شدم خسته شدم هرماه هرماه اینجوری اخ که چقدرتنگ 

مهرا جون یک هفته مونده هنوز اینجوری پریشان شدی !؟  تو رو خدا یکم صبور باش . مهرا جون فکر کنم گ ...

عزیزم این دومین ضربه سخت زندگیم بودمگه یه ادم چقدرکشش داره تموم شدم نمیتونم

به قول خودش میگه آدم عاقل از یک سوراخ چند بار گیاه نمیشه یک همچین ضرب المثلی میزنه درستش یادم نیس&nb ...

الهی بگردمت😕سوره مزمل زیاد بخودن ذکر یا ودود زیاد بگو برا مهرومحبت زن و شوهر عالیه

دوماه بودازادنمیشداین ماه هم که شدنشدم 

هنوز یه هفته مونده تا مشخص بشه، 

وقتی همش قبل موعد، بگی نشدم، حتی اگه شده باشی هم خدای نکرده از دست میدی. باید همش بگی توکل به خدا فعلا منتظرم، اگه هم نشد باز توکل به خودش ماه دیگه