2777
2789
دلم میسوزه همه علائمم علائم بارداری بود

عزیرم هنوز  زوده فک نکنم الان با آزمایش بارداری  مشخص بشع

من رو دوتا پسرم قبل موعدم ازمایش دادم ولی معلوم نبود ازمایش کامل 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببین عزیزم من قبل بارداری و تو حالت معمول انزیمای کبدم روی ۱۵ هست انقدر که مواظبم و کلا هر چیزی که ب ...

ممنون عزیز دلم از اطلاعات کاملی که دادی 

منم مطمینم بچه ام قلبش سالم بوده مشکل از بدن خودم بوده 

باید آزمایشات ایمنی انعقادی بدم 

خیلی بده این ایستادن قلب کلی دلیل میتونه داشته باشه 

وای اون قسمتی که گفتی جفت اعلام میکنه کارم تموم شده رو خوندم اشک توی چشمام اومد الهی بمیرم واسه فرشته های آسمونی امون که قلب کوچولوشون ایستاد توی شکممون . 

من فکر کنم یک هفته بچه توی شکمم مرده بود من احمق نمیفهمیدم بسکه فکرم درگیر انقباضات و زایمان زودرس بود اصلا به حرکاتش توجه نداشتم شوهرم میگفت بچه حرکت میکنه الکی میگفتم اره 

فقط وقتی به پهلو میخوابیدم احساس میکردم یک چیزی قلپ افتاد پایین همون سمتی که میخوابیدم فکر میکردم داره خودشو جمع میکنه به همون طرف که من میخوابم نگو بیچاره حرکتی نداشته مثل ماهی پرت میشده هر طرفی که من میخوابیدم . 

ای خدا اخه چرا قلب فرشته بی گناهم ایستاد تمام آرزوها و امیدهای منم با خودش برد با رفتنش 

کاش منم بمیرم بخدا خسته شدم مث مهرا 

این چه سرنوشت شومی هست اخه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادر جان میدونم خیلی سخته کسی درکت نکنه خصوصا شوهرت تا میتونی ذکر  یا ودود بگو برای ارامش بین خو ...

ممنون هدانا عزیزم 

چقدر حرفای همتون بهم آرامش میده 

کاش یک روزی دل منم شاد بشه مث همون خانمایی که براشون معجزه اتفاق افتاده 

خدا رو شکر کنید حداقل شوهراتون درکتون میکنن و با حرفاشون آزارتون نمیدن 

اخ که غصه های دلم یکی دو تا نیس دارم خفه میشم زیر بار این همه غم و غصه 

ممنون هدانا عزیزم  چقدر حرفای همتون بهم آرامش میده  کاش یک روزی دل منم شاد بشه مث همون خ ...

رو شوهرت کار کن بهش نزدیک شو مشکل جنسیشو حل کنی همه چی درست میشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

انشاله برای شما هم معجزه رخ میده😍

اره بعدیک ماه

چه زوود😕میفهمم عجله داری برا نی نی .ولی عزیزم اگه باردارشی بدنت ضعیفه باز یه اتفاقی میافته خدا نکرده ها.خودتو تقویت کن یه ماه فاصله بده ۶ماه شدی اقدام کن

دیشب شوهرم دیگه در کل ناامید ناامیدم کرد  بحثمون شد گفت لااقل بچه دار نمیشی تو چیزای دیگه پیشر ...

وااااای باورم‌نمیشه... یعنی چی آخه.. این مسئله مربوط به هردوتون میشه نه فقط اون... بعدشم نمیخوام آنیش بیار معرکه بشم ولی خیلی ناحق حرف میزنه ... مگه اینکه دلش نمیخواد تو بیشتر از این از لحاظ جسمی و روانی اذیت بشی.. 🤔🤔که البته یادمه گفتی همراهیت نمیکرده تو بارداری و اتفاقای بعدش😔😔😔 بعدشم  عزیزم خودتو نباز شاید واقعا تو قلبش چیز دیگه ی باشه تو ندونی.. آخه این رفتار خیلی غیر منطقی هست  موفقیت شغلی چه ربطی به فرزند و حس مادری داره ؟؟ تو ی موقعیت بهتر بدون کشمکش و عصبانیت علت رفتار و خواستشو ازش بپرس...اصلا حرف بچه نزن و نگو بچه میخوام.. با آرامش  باهاش حرف بزن که فقط علت واقعیه بچه نخواستنشو بدونی..

عزیرم هنوز  زوده فک نکنم الان با آزمایش بارداری  مشخص بشع من رو دوتا پسرم قبل موعدم ازمای ...

میگن یک هفته بعدتخمک گذاری نشون میده ولی دکترگفت تاپریودیت صبرکن ببین نشدی بیبی بزن

وای عزیزم نمیدونی ۴ماه دارم میسوزم هرماه امیدماه بعدودست خالی بخدایعدزایمانم رفتم دکترخانم دوماه قبل ...

مهرا جون یکم صبر کن عزیزم اینقدر ناامید نباش 

منم مطمینم تو تا قبل عید بارداری 

و جزو اولین مامانهای این تاپیک  هستی 

با خودت فکر کن هنوز اقدام نکردی و باید شش ماه رو صبر میکردی بعد سزارینت . 

دختر خوب اگه تو بخوای خودت رو از پشت بوم پرت کنی خودکشی کنی پس من باید برم روی برج ایفل خودمو از اون بالا پرت کنم با این همه بدبختی 

یکم امید داشته باش ببین شوهرت خیلی خوبه که بخاطر تو این قدر زود حاضر به اقدام شده

وااااای باورم‌نمیشه... یعنی چی آخه.. این مسئله مربوط به هردوتون میشه نه فقط اون... بعدشم نمیخوام آنی ...

به قول خودش میگه آدم عاقل از یک سوراخ چند بار گیاه نمیشه یک همچین ضرب المثلی میزنه درستش یادم نیس 

میگه زنی که بچه دار نشه باید با چیزای دیگه جبران کنه این کمبودش رو و متاسفانه برای شوهر من توی زندگیش آلویت پول و مالیات هست که می‌خواد من با یک شغل و در آمد عالی این کمبود رو بقول خودش براش جبران کنم 

خیلی حرفاش بی منطق. هست وقتی به هر کسی میگم 

تا اسمی از کسی هم میبرم میگه خوب اونا بچه دارن واسه همین کار نمیتونن بکنن یا درس بخونن 

انگار حالا که من بچه ندارم باید برم بمیرم 

تازه کلی منت هم سرم میذاره که من نگه ات داشتم با مشکلی که داری