ادر جان میدونم خیلی سخته کسی درکت نکنه خصوصا شوهرت تا میتونی ذکر یا ودود بگو برای ارامش بین خودت و شوهرت ببین با چه راصی میشه که به حرفات گوش کنه
من خانمهایی دیدم که بعدداز چهل سالگی مامان شدن یعنی خودم چنتارا میشناسم یکیش بعد ار بیست سال به روش ای وی اف باردار شد بچشو دودوز بعد تولد از دست داد دیگه همچیو گداشت کنار گفت رفتم حرم امام رصا فقط وفقط درددل کردم سراع هیچ دکتری هم نرفت چهار ماهگی فهمید بارداره آخه پریودیاش هم نامنطم بود خداروشکر یه پسر خدا دوباره بهش داد نا امید مشو اونم چنتا سقطم داشت یعنی ای وی اف نافرجام
یکی دیگه هم بعد بیست سال طبیعی باردار شد بچشو ماه نهم از دست داد دوسال پیش الان دوباره مامان شد
وکسایی هم هستن خیلی خیلی دردشون از ما بیشتره
من چند سال پیش مراسم دوتا پسر سع و چهار ساله رفتم که پدرشون بردشون تفریح جنون آنی یا هرچی گرفتش دوتاشو کشت مادر این بچه ها کل زندگیشو بچه هاشو همچیشو از دست داد دیگه هم ازدواج نکرد الان خونه پدرشه فقط در حال عبادت و کاروان میبره مشهد و قم و اینا
..مطمین باش خدا یه پاداش خوب برات داره تو دلت شکست از دست شوهرت و بقیه خدا تو دل شکسته جا داره بزودی پاداش صبر و دل شکستتو میگیری انشالله هم صاحب فرزند میشی هم یع شغل خوب
الا بذکر الله تطمئن القلوب تنها با یاد خدا دلها ارام میشود