2777
2789
بچه هاآزمایشم منفی بوددیدیدگفتم میدونستم خدالیاقتشوتو من ندیده بخدادارم ناامیدمیشم

عزیزم خودتو ناراحت نکن انشالله خدا هروقت مصلحت دیدهدیه شو بهت میده .چند وقته اقدامی عزیزم؟سعی کن روزای تخمک گذاریت نزدیکی کنی

مری جون فکر کنم فرشته ات توی شکمت قلبش ایستاده  فکر کنم شما بودی از مشکلات کبدی میگفتی  ...

ببین عزیزم من قبل بارداری و تو حالت معمول انزیمای کبدم روی ۱۵ هست انقدر که مواظبم و کلا هر چیزی که برای سلامتی مضره نمیخورم از نوجوونی این مدلی بودم.من اصلا توی بارداری دومم خارش نداشتم فقط ۳ روز آخر که بچه تو شکمم مرده بود و خودم نمیدونستم خارش شدید تو ساق پاهام و دستم داشتم یه دکتر تو بیمارستان دیدم وقتی بچه مرده بود گفت احتمالا کلستاز کبدیه ..یکی دیگه گفت نه..پیش دو تا فوق تخصص کبد رفتم هر دو متبحر  یکیش که وزیر بهداشت بوده گفت تشخیص اولیه کبد چرب در بارداری میدم که جز بیماری های نادره و ممکنه دوباره تکرار بشه ممکنه هم تکرار نشه.یکی دیگه که فوق تخصص کبد بود گفت نه اصلا مسکل از کبدت نبوده بچه که میمیره جفت با یه سری از علائم اعلام میکنه که من کارم تمومه و منو دربیارین یکی از این علائم بالا رفتن انزیمای کبدیه که با خارش شدید تو ساق پاها و دستا خودشو نشون میده.هر دو متخصصین کبد به اتفاق میگفتند که اگر مشکل از کبدت بود در طول بارداری چشمات زرد میشد و ادرارت رنگ چایی میشد و مدفوعت کمرنگ میشد که هیچ کدوم نبود فقط همون سه روز اخر یکم ادرارم کوچولو پررنگ بود.

دکتر سولماز پیری پریناتولوژیست معروفیه اون تشخیص اولیه ویزیر بهداشت سابق رو رد کرد گفت اصلا قبول ندارم .من حدسم اول: یا جدا شدن جفت بوده که طی دو مرحله اینجوری شدی اول خفیف بوده حرکات بچه کم شده پزشک تشخیص نداده با هواپیما پرواز داشتی بدتر شده و کاملا جدا شده بدون خونریزی و لکه بینی و هیچ علامتی دوم:ممکنه طیفی از مسمومیت بارداری باشه که فقط علامتش بالا بودن انزیم های کبدی بوده.چون فشار خون دیابت اصافه وزن و ورم سردرد سرگیجه تهوع،کاهش پلاکت خون و .. هیچ کدوم از علائم شایع مسویت باردار رو تداشتم و فقط انزیمای کبدم بالا بود که در هر دو مورد دوباره احتمال تکرار وجود داره.گفت فقط باید بخدا بسپاری

حالا میخوام یکی دو تا پریناتولوژیست که نفرات اول ایران هستند ویزیت بشم دکتر وجیهه مرصوصی و دکتر صدیقه حنطوش زاده ببینم نظر اونا چیه..

مشکل قلبی نبوده چون اکو قلب جنین داده بودم و ساختمان قلب جداگانه بررسی شده بود تمام غربالگری ها و ازمایشاتمم بهترین ازمایشگاه انجام دادم...

هنوزم علتش مشخص نیست.حدس خودم اینه که جدا شدن جفت بوده 

دکتر پیری گفت جون یه بچه سالم داری که اونو هفته۳۹ به دنیا اوردی و با همسرت هیچ نسبتی نداری اینا خودش واست شانسه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هرماه ناامیدترچرامیگم خداچرا

مهرا جان چرا نمیخوای قبول کنی که بدنت نیاز به استراحت داره.همش از سزارینت،  ۴ ماه میگذره. تو هم که اصلا به خودت نمیرسی. چه انتظاری داری.

انرژی منفی و افکار منفی رو از خودت دور کن🌹

مهرا جان چرا نمیخوای قبول کنی که بدنت نیاز به استراحت داره.همش از سزارینت،  ۴ ماه میگذره. تو هم ...

وای عزیزم نمیدونی ۴ماه دارم میسوزم هرماه امیدماه بعدودست خالی بخدایعدزایمانم رفتم دکترخانم دوماه قبل سزارین شده بودبچش مرده بودبعددوماه حامله بود بعدپریوداول ولی من چی هرماه دست خالی

بچه هاآزمایشم منفی بوددیدیدگفتم میدونستم خدالیاقتشوتو من ندیده بخدادارم ناامیدمیشم

صبر داشته باش دختر..انقدر زود نا امید نشو.بسپر به خدا وقتشو خودش میدونه یکم بهش اعتماد کن.تو قبل از پایان سال ۹۸ بارداری نگران نباش

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

ادر جان میدونم خیلی سخته کسی درکت نکنه خصوصا شوهرت تا میتونی ذکر  یا ودود بگو برای ارامش بین خودت و شوهرت ببین با چه راصی میشه که به حرفات گوش کنه 

من خانمهایی  دیدم که بعدداز چهل سالگی مامان شدن یعنی خودم چنتارا میشناسم یکیش بعد ار  بیست سال به روش ای وی اف باردار شد بچشو دودوز بعد تولد از دست داد دیگه همچیو گداشت کنار گفت رفتم حرم امام رصا فقط وفقط درددل کردم سراع هیچ دکتری هم  نرفت چهار ماهگی فهمید بارداره آخه  پریودیاش هم نامنطم  بود خداروشکر  یه پسر خدا دوباره بهش داد نا امید مشو   اونم چنتا سقطم داشت یعنی ای وی اف نافرجام 

یکی دیگه هم بعد بیست سال طبیعی باردار شد بچشو ماه نهم از دست داد دوسال پیش الان دوباره مامان شد

وکسایی هم  هستن خیلی خیلی دردشون از ما بیشتره 

من چند سال پیش مراسم دوتا  پسر سع و چهار ساله رفتم که پدرشون بردشون تفریح جنون آنی یا هرچی گرفتش دوتاشو کشت مادر این بچه ها کل زندگیشو  بچه هاشو  همچیشو از دست داد دیگه هم ازدواج نکرد الان خونه پدرشه  فقط در حال عبادت و کاروان  میبره مشهد و قم و اینا 

..مطمین باش خدا یه پاداش خوب برات داره تو دلت شکست از دست شوهرت و بقیه خدا تو دل شکسته جا داره بزودی پاداش صبر و دل شکستتو میگیری  انشالله هم صاحب فرزند میشی هم یع شغل خوب 

الا بذکر الله تطمئن القلوب تنها با یاد خدا دلها ارام میشود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین