2777
2789
ممنونم عزیزم.یه سوال.میدونی من چجوری میتونم اسم کاربریمو عوض کنم.🙁این مال وقتیه که من مادر یه بچه ی ...

نمیشه  عوض کنی عزیزم انشاله مامان یه نی نی ناز میشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
طبق یه باور غلط البته.دوجنسه کجا بود .خودمم ضررشو دیدم بعدش.رفتم دکتر برای 8هفتگی.دکتر گفت متاسفم قل ...

وا این چه حرف بی ربطیه عزیزم‌کی گفته بچه با شیاف دوجنسه میشه؟کتش استفاده میکردی

ولی حالا ولش کن و دیگه هم بهش فک نکن انشالله زودی باردار میشی و صحیح و سالم بچتو بغل میکنی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم... دلم نمیخواد بهت بگم خوش آمدی چون اینجا جاییه که ما همیشه دعا میکنیم کسی  به جمعمو ...

عزیزم راستی اقدامی یانه ببخش فراموش  میکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دلم گرفته بچه ها خیلی زیاد  آبان تاریخ زایمانم بود قرار بود قشنگ ترین هدیه خدا رو در آغوش بگیر ...

الهی بمیرم  که هی چ کاری جز دعا  ازمون بر نمیاد الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  انشالله امام زمان  واسطه بشه برای آرامش دلت تهران چه که از خدا میخای

سلام عزیزم... دلم نمیخواد بهت بگم خوش آمدی چون اینجا جاییه که ما همیشه دعا میکنیم کسی  به جمعمو ...

ممنونم ازت دوست خوبم.همه ی غصه های عالم مال مادراییه که بچه هاسونو از دست دادن.الهی هیچ مادری غم نبینه.الهی که شما هم آرزوی قلبیت برسی.آمین

رفتار من به شخصیت خودت بستگی داره .پس خوب باش.
وا این چه حرف بی ربطیه عزیزم‌کی گفته بچه با شیاف دوجنسه میشه؟کتش استفاده میکردی ولی حالا ولش کن و د ...

الهام جان کی موعدته  

باید استراحت کنی  تا بیاد بالا.منم رعایت کردم.ولی چند روز بعدش به خوتریزی افتادم.رفتم بینارستان ...

اخی عزیز دلم چقدر سخت که با دست خودت گرفتی اش 

انشالله زودی باردار میشی 

همه ماها اینقدر گریه کردیم دیگه چشمامون ضعیف شده 

من که بخدا منتظر بیماری ام اس هستم بسکه این سالها غصه خوردم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
دلم گرفته بچه ها خیلی زیاد  آبان تاریخ زایمانم بود قرار بود قشنگ ترین هدیه خدا رو در آغوش بگیر ...

بمیرم برات منم از آبان ماه وحشت دارم سالگرد بچمه دارم دیوونه میشم اینروزا خدا به دادم برسه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
بمیرم برات منم از آبان ماه وحشت دارم سالگرد بچمه دارم دیوونه میشم اینروزا خدا به دادم برسه

😔😔😔 

الهی بمیرم  که هی چ کاری جز دعا  ازمون بر نمیاد الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم &nbs ...

خدا نکنه عزیز دلم 

همینکه باز با شماها درد دل میکنم خوبه 

شوراهایی که همدرد خودم هستین 

کاش برام یک در باز بشه 

بخدا حتی پیر زن همسایه امون دلش برام کلی سوخت میگه زندگی چقدر نسبت به تو ظالم هست 

انشالله سال دیگه آبان ماه دلت شاد هست بچه ات توی بغلت هست عزیزم 

الهی 

توروخدا خودتو زجر نده.غصه نخور دوستم.نمیدونم چی بگم.هرچی بگم فقط دلداریه.ولی اینو بدون که قلبم از غمت غمگین شد.و برات آرامش از خدا ارزو کردم

رفتار من به شخصیت خودت بستگی داره .پس خوب باش.