2777
2789
همسر من اصلا نمیخواد یه روز هم تو کمپ بمونه.میخواد کانادا بره و وکیل واسش تو فرودگاه های خصوصی کار پ ...

واقعا فکر درستی میکنه.

توی سن و سال ما پناهندهدشدن حتی یک درصد هم خوب نیست. 

مامان السا ، شوهرش وقتی جوان بود پناهنده شد و الان خدا رو شکر شهرونده اونجاست.

الان وضعیت پناهنده ها خیلی خوب نیست. نگاه به پناهنده های جدید خیلی قشنگ نیست.

ماری جان حتی یک درصد هم به فکر پناهنده شدن نباشید اگه قصد مهاجرت دارید با غرور و احترام اینکار رو کنید.

اره دیگه ریسک هست این طوری  ولی اکثر مهاجرانی که میان اروپا نباید با خودشون پول زیادی بیارن وق ...

عزیزم همسر شما ۱۵ سال پیش پناهنده شد و الان خدا رو شکر شهرونده.

کسانی که الان مهاجرت میکنند خیلی سخته و دید قشنگی به پناهنده ها ندارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کار واقعا خوبی توی ایران داشتم و در آمدم خوب بود. وقتی میخواستم ازدواج کنم همسرم گفت همه شرط های ...

مطمئن باش که نباختی عزیزم به هر حال مهاجرت بالای سی سال کار سختیه و این دلتنگی طبیعیه ولی چیزای بهتری به دست آوردی و بهترین تصمیمو گرفتی.الهی که زندگی بر وفق مرادت باشه و خدا یه فرشته کوچولو هم بهت بده که نور علی نور بشه .آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
واقعا فکر درستی میکنه. توی سن و سال ما پناهندهدشدن حتی یک درصد هم خوب نیست.  مامان السا ، شوه ...

اره همسرم میگه چی فکر کردی من برم تو کمپ با یه مشت عراقی و افعانی و ایرانی که هیچی برای از دست دادن ندارن و الانم که رایان هست اوضاع بدتره اصلا یه روزم نمیشه تو کمپ موند اونم با پسر نازنازی من🙄🙄🙄که انقدر حساسه .منم اصلا تو کمپ نمیتونم چون سر ۳۶ سالگی حوصله دربه دری ندارم..

مطمئن باش که نباختی عزیزم به هر حال مهاجرت بالای سی سال کار سختیه و این دلتنگی طبیعیه ولی چیزای بهتر ...

مرسی ماری جونم.

من واقعا هر روز  خدا رو شکر میکنم، با تمام مشکلاتی که الان دارم و تحت فشار و استرس زیاد هستم.

اما راضی ام به رضای خدا🙏🙏

پریناز جان من آلمان زندگی میکنم.

چه عالی!!

من خودم المان نرفتم ولی خیلی دوست دارم اونجا زندگی کنم ولی همسرم آلمان و اتریش و سوییس و کره جنوبی و روسیه و .. رو زیاد میره بخاطر کارش و دوره های تخصصی میبینه.میگه زندگی تو آلمان به درد ما نمیخوره ما باید بریم کانادا..ولی من انقدر عشق آلمانم که حتی رفتم کلاس های آلمانی ثبت نام کردم ولی همسرم منصرفم کرد گفت ما هر دو انگلیسی مسلطیم الکی وقتت رو نزار برای یادگرفتن زبانی که قرار نیست به دردمون بخوره😔خلاصه اینکه مث روز واسم روشنه وضع ایران از این که هست بدتر خواهد شد و اخلاقیات و انسانیت روز به روز رو به افوله..به همسرم میگم یه روز رایان یقه ات رو میگیره و میگه تو آدم تحصیلکرده و روشنی بودی و موقعیت مهاجرت رو داشتی چرا اینکارو نکردی!!

حتی اسم پسرام هم گفتم بین المللی انتخاب کنم که از اینجا رفتیم توی تلفطش مشکلی نباشه..رایان و آدریان😢که آدریانم پر کشید و رفت

من کار واقعا خوبی توی ایران داشتم و در آمدم خوب بود. وقتی میخواستم ازدواج کنم همسرم گفت همه شرط های ...

باران جان خارج از ایران زندگی میکنی ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چه عالی!! من خودم المان نرفتم ولی خیلی دوست دارم اونجا زندگی کنم ولی همسرم آلمان و اتریش و سوییس و ...

اخی عزیزم چه اسمای قشنگی 

اتفاقا منم اسمای انتخابی پسرام همین ادرین و رایان بود میگفتم بین المللی هست 

ارسام و ارتین و سامیار هم رده بعدی انتخابم بود 

این بارداری آخر هم گفتم اگه دختر بشه میذارم السا که هم ایرانی هست هم انگلیسی اگر هم پسر بشه میخواستم بذارم الوین این بار 

کلا همش توی فکر اسم های ببین المللی بودم 

خوب اگه فکر میکنی آینده بچه هات بهتر هست خارج از ایران حتما برو بنظرم 

کانادا هم کشور خیلی خوبی هست 

شوهر من توی فکر اینه امریکا بریم 

من باز. فکر اینم درسم تموم بشه ویزای کار کانادا بگیرم برم اونجا کار کنم یا قطر که خیلی حقوق های عالی میدن  با کلی امکانات . البته قطر برای یک مدت کاری چند ساله نه همیشگی 

ولی با تمام خوبی هایی که انگلیس داره و کشور بسیار خوبی هست برای مهاجران ، من دلم می‌خواد از اینجا برم چون خاطرات خوبی ندارم همه اش بچه از دست دادن بوده و غم و غصه 

دلم می‌خواد دور بشم از اینجا حتی چند سال شاید خاطرات بدم کمرنگ تر بشه 

راستی رفتم دیدن پیر زن همسایه 

قرار شد فردا بیاد خونمون 

اینقدر ناز و خوشگل و گوگولی هست 

بقول خواهرم میگه شبیه این پیرزنای توی کارتون های خارجی بچه گی هامون هست 

چه عالی!! من خودم المان نرفتم ولی خیلی دوست دارم اونجا زندگی کنم ولی همسرم آلمان و اتریش و سوییس و ...

ماری جان، من نمیدونم روحیات همسرت چطوریه. بستگی به روحیات ادم ها داره.

اولین باری که آمدم آلمان واقعا از ته قلبم احساس کردم این کشوریه که میخوام توش زندگی کنم، همه چی قانون مند و ادمهای خیلی مهربون.

برخلاف کلی چیزهایی منفی که شنیدم، آلمانیها سردند و نژاد پرستند، اصلا اینطوری نیستند. قلب مهربانی دارنو و تا جایی که بتونند به دیگران کمک میکنند. البته خوب و بد همه جای دنیا هست.

خوشم میاد وقتی میبینم از کودکی فرزندانشان رو مستقل بار میارن. من چون یکی ور دل خودم دارم بیشتر این چیزها رو حس میکنم😅